Emne nr.: 130-I51828
Emne nr.: 130-I51828

En feriebolig er et rigtig fint udgangspunkt for en velllykket ferie. Mikset af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i nærområdet er 100 % win-win.

Når du leder efter en feriebolig til jeres forestående ferie, er det vigtigt, at den feriebolig, du vælger, imødekommer så mange af jeres krav som muligt. Derfor er det vigtigt, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet din feriebolig, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen klaret, sådan at den feriebolig, du er faldet for, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt direkte over nettet.

Ferieboliger med plads til 10 personer er perfekte til større familier. Når du booker en feriebolig i denne størrelse, kan du således være helt sikker på, at I alle får fin plads omkring jer. Der vil i mange tilfælde også være plads nok til, at et hold bedsteforældre får mulighed for at komme med. Glæd dig til en uforglemmelig ferie med masser af tid til hinanden. Når det er vigtigt for jer, at feriebudgettet også giver plads til lidt ekstra forkælelse i form af en shoppetur, en udflugt til nærmeste forlystelsespark eller en anden hyggelig aktivitet sammen med familien, er det oplagt at spare lidt penge på overnatningen. Derfor er det godt at vide, at du ofte finder en feriebolig til 10 personer til en fordelagtig pris der er mindre end den, en feriebolig med plads til flere personer koster.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholm er den del af Danmark, der er mest forvent, hvad solskinstimer angår. Øen er meget populær blandt kunstnere, der bruger de lange sommerdage på at male landskaber.

På Bornholm er der rige muligheder for, at vandglade familier kan få den optimale ferie. Havet omkring øen er perfekt til kano- og kajakture, surfing og kitesurfing, ligesom der arrangeres dykker- og fisketure.

Tæt på Gudhjem ligger Melstedgård Landbrugsmuseum og Madkulturhus. Her kan børn og voksne opleve og selv være med til at udføre arbejdet på bondegården, som det foregik i gamle dage.

I forlystelsesparken Brændesgårdshaven kan hele familien have en dejlig dag. De voksne kan slappe af i det smukke haveanlæg, mens børnene morer sig i parkens lege- og vandland.

På Bornholms Middelaldercenter kan man bl.a. besøge en bondegård fra Østerlars. På centret får man et spændende tilbageblik i historien, og her er mange aktiviteter for børn.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Hvis du finder den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til den feriebolig, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 101 sommerhuse