Emne nr.: 090-06483
Emne nr.: 090-06483

Thyholm er et dejligt sted, og oplevelsen bliver på ingen måde ringere af, at du får dit sommerhus til en lav pris. Her på hjemmesiden får du de bedste muligheder for at finde et sommerhus til en billig pris; det er nemlig os, der giver dig det største udvalg at vælge mellem.

”Hvad, der er sparet, er tjent”, hedder det ifølge et gammelt ordsprog. Det holder den dag i dag. De penge, du sparer ved at leje et sommerhus til en billig pris, kan veksles til flere ferieoplevelser og ekstra forkælelse, når I ankommer til Thyholm.

Udvalget er altid størst uden for højsæsonen, altså i den del af året, der ligger uden for juni, juli og august.

Selvfølgelig kan du have held til at finde et sommerhus til en billig pris i de mest populære uger, men det hører til undtagelserne.

For det andet har det ferieområde, du bestemmer dig for, betydning for, hvor stor en mængde af billige sommerhuse der vil være til rådighed. I områder, hvor den gennemsnitlige pris hører til i den høje ende (f.eks. områder hvor der er en høj andel af luksushuse), vil der være færre sommerhuse, der kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Her vil det øge antallet at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere sommerhuse.

Et sommerhus er det ideelle valg, når familien eller vennerne skal samles. I et sommerhus er tiden helt jeres egen, og I kan selv lægge planen for dagens udendørs og indendørs oplevelser.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og enkelt her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af attraktive sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når din søgning efter ”billige sommerhuse thyholm” er ved at være ved vejs ende, fordi du har fundet nøjagtig det sommerhus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den vestlige del af Limfjorden er en naturidyl med vidunderlige kyster og duften af den salte luft. Halvøen Thyholm føjer sammen med det fortryllende landskab.

Skovområdet Hvidbjerg Plantage er dejligt til vandreture. Vinden har formet træerne og skabt et unikt landskab.

Oddesund Strand kan nås i bil. Vandsportsforholdene er fremragende her, og udstyret kan nemt transporteres.

En lille dæmning fører til øen Jegindø. I havnen kommer fiskeriet på første pladsen. Øen er et skønt mål for en dagsudflugt på cykel.

Det gamle apotek i Søndbjerg huser et charmerende lille museum. Udstillingen handler om Thyholm-regionen.

I den nordlige del af Thyholm ligger landtungen Munkholm Odde. Mange fuglearter har husly på strandengene, hvilket giver mulighed for nogle gode billeder.

Ved Jegindø Tap kan man se en del af bunden, når der er lavvande. Det er en skøn gåtur til at samle smukke sten.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på siden kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige krav til det sommerhus, du er på udkig efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 43 sommerhuse