Emne nr.: 090-29420
Emne nr.: 090-29420

Ingen andre steder er der så mange sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en hel uge samlet på ét sted. Derfor er din søgning efter ”billige sommerhuse i nordjylland til leje” lige kommet et stort skridt videre. Vælg det sommerhus du helst vil have; det er nemt og enkelt både at finde og booke et sommerhus.

Besparelsen på det sommerhus, I beslutter jer for, kan bruges på endnu flere ferieoplevelser, end der ellers ville have været råd til. Glæd jer til alle tiders ferie.

Du vil altid få flest billige sommerhuse at vælge mellem, når den ønskede ankomstdato ligger uden for sommermånederne og skolernes øvrige ferier.

Selvfølgelig kan du have held til at finde et sommerhus til en billig pris i de mest efterspurgte uger, men det hører til sjældenhederne.

Desuden har den type sommerhuse, der ligger i dit udvalgte ferieområde, betydning for priserne. Hvis det for eksempel drejer sig om et område, hvor der er mange poolhuse, vil det hæve den gennemsnitlige pris - og det betyder, at der ikke vil være så mange sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle havne i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige sommerhuse, anbefaler vi, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Der er absolut ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at komme hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du er på udkig efter. Glæd jer til masser af tid til hinanden og til de mange, dejlige ferieoplevelser der venter jer.

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”billige sommerhuse i nordjylland til leje”. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvis du vil se havdyrene helt tæt på, er Nordjylland det helt rigtige sted. Dette kan du gøre i en beskyttet atmosfære i det store akvarium i Hirtshals. Læsø tilbyder også mange muligheder for at observere naturen.

På den sydøstlige kyst af Nordjylland ligger Lyngså strand, hvor det er super nemt at samle muslinger. Med lidt held kan man også finde rav her - betingelserne for dette er bedst efter en storm.

Hirtshals har en imponerende fiskeri- og færgehavn. Byens vartegn er det 35 m høje fyrtårn Hirtshals Fyr, hvorfra besøgende kan nyde en fantastisk udsigt.

Idylliske gule huse, spændende museer og en rolig kulisse af skov venter på de besøgende i den livlige by Skagen.

En unik dyre- og fugleverden kan opleves i marskområdet Rønnerne på Læsø, der bl.a. er blevet tildelt Natura 2000.

I bør ikke gå glip af landets nordligste by, Skagen. Her frister f.eks. forskellige museer, tre fyrtårne, der repræsenterer fyrtårnenes ændringer gennem århundreder, og en havn hvorfra I kan tage på forskellige udflugter.

Hvis du hellere vil være i luften end i vandet, kan du prøve Egerntårnet i Fårup Sommerland, der tager dig med op over trækronerne og derefter suser ned i frit fald.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.205 sommerhuse