Emne nr.: 135-FRA077
Emne nr.: 135-FRA077

Lad valget falde på et sommerhus, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at slappe af i skønne omgivelser og komme væk fra hverdagen. Et sommerhus er det oplagte valg, når der skal ske noget andet.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer meget godt i forhold til, at din søgning efter billig sommerhus frankrig har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af eftertragtede sommerhuse. Det er en stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine ønsker.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Sommerhusene til maks. 3.000 kroner for en uge er din billet til en billig ferie. Du kan altid finde det største udvalg af disse billige og skønt beliggende sommerhuse her på Feline Holidays. Hvor højt et antal, du helt nøjagtigt vil få at vælge imellem, afhænger dels af, hvilket ferieområde du søger i, dels hvilken tid på året ferien begynder.

Under alle omstændigheder kan du glæde dig til en herlig ferie, hvor I får ekstra godt råd til at nyde de ferieoplevelser, Frankrig byder på. Og naturligvis også til at forkæle jer selv i ekstra grad.

I sommermånederne og skolernes øvrige ferie, hvor efterspørgslen er høj, er mængden af billige sommerhuse til maks. 3000 kroner for en uge ret begrænset; du kan dog have held til at finde et last minute tilbud.

Hvis du har mulighed for at tage på ferie på en anden tid af året, vil du sædvanligvis kunne vælge mellem et stort udvalg af sommerhuse, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

Der findes områder, hvor der er opført mange store sommerhuse, som for eksempel har egen poolafdeling eller et aktivitetsrum med sjove spil. Disse luksuriøse sommerhuse hører hjemme i den dyre ende af skalaen. Konsekvensen er, at der sædvanligvis vil være en mindre mængde af sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, i sådanne områder.

Hvis du ikke er tilfreds med det udvalg af billige sommerhuse, du i første omgang bliver præsenteret for, tilråder vi, at du søger i et større område. Herved kommer der nemlig flere sommerhuse med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig, landet med over 40 UNSECO verdensnaturarvssteder, skal man have besøgt mindst én gang!

Hvad siger I til en tidsrejse? I Puy de Fou i Vendee, vil du ikke kun støde på gladiatorer og vikinger, der venter dig nemlig et helt særligt opsigtsvækkende natteligt skuespil, i løbet af højsæsonen.

Huleboligerne til mennesker, den idylliske by Talmont eller Palmyre Zoo, finder du ved det største flodudløb i Europa, Gironde udløbet.

En meget speciel oplevelse er at overvære optoget af hvidkklædte mænd på skærtorsdag ved mørkets frembrud i Le Puy-en-Velay. Hættebærerne ser næsten uhyggelige ud med deres hætter, fakler og sang, når de går gennem de smalle gader omkring katedralen.

En tur med den elektriske tandhjulsbane på det 1.485 meter høje Puy de Dôme er en oplevelse for hele familien.

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.884 sommerhuse