Emne nr.: 090-26646
Emne nr.: 090-26646

Et sommerhus med skøn beliggenhed og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til præcis de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I ønsker.

I din søgning efter ”billig privat sommerhusudlejning bornholm” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du på et øjeblik kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, der imødekommer familiens krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Din drøm om en billig ferie har lige taget et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort, i og med at din søgning efter ”billig privat sommerhusudlejning bornholm” har bragt dig til denne side. Her kan du nemlig altid finde det største, samlede udvalg af billige sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en hel uge.

Når dit sommerhus ikke koster særlig meget, får familien penge til endnu flere af de dejlige ferieoplevelser, som Bornholm byder på. Glæd jer til en både dejlig og billig ferie.

Du vil altid få flest billige sommerhuse at vælge mellem, når ankomstdatoen ikke ligger i sommermånederne og skolernes øvrige ferier.

Hvis du har mulighed for at tage på ferie på en anden tid af året, vil du sædvanligvis kunne vælge mellem et bredt udvalg af sommerhuse, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

Der findes ferieområder, hvor der er opført mange store sommerhuse, som for eksempel har egen poolafdeling eller et aktivitetsrum med sjove spil. Disse luksusbetonede sommerhuse hører til i den dyre ende af skalaen. Konsekvensen er, at der typisk vil være en mindre mængde af sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, i sådanne områder.

Her vil det øge mængden at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere sommerhuse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Store og små vandhunde er vilde med Bornholm. De hvide strande med fint sand og bugternes rolige vand er ideelle til skønne dage ved vandet. På Bornholm byder naturen på alt det, man kan ønske sig på en familieferie.

En af de ting, man kan lave på en afslappende familieferie på Bornholm, er at besøge den lille by Gudhjem. De smalle gader med bindingsværkshuse indbyder til en hyggelig slendretur.

Ønsker I at tilføre familieferien på Bornholm et maritimt islæt, kan en udflugt med båd anbefales. En af de mest kendte er turen fra Gudhjem til naboøen Christiansø.

På en af de aller nordligste klipper på Bornholm ligger borgruinen Hammershus. Ruinen er den ældste af sin slags i Europa og et af de steder på Bornholm, som man bare må opleve.

De lange bornholmske strande byder på mange timers fornøjelse. Her kan man flyve med drager med børnene, og går man en tur langs vandet, kan man samle muslingeskaller og finde rav som dejlige souvenirs fra ferien.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris her på domænet. Som kunde her på hjemmesiden er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 285 sommerhuse