Emne nr.: 307-FR3765.601.2
Emne nr.: 307-FR3765.601.2

Et poolhus med en skøn beliggenhed til en pris på maks. 3.000 kroner for en uge er et oplagt udgangspunkt for en billig ferie - og du er kommet til det helt rigtige sted. Her på hjemmesiden kan du således altid finde det største udvalg af billige poolhuse. Derfor kan du nemt og enkelt finde det helt rigtige sted til den kommende ferie.

Et poolhus, som du beslutter at booke til maks. 3.000 kroner, betyder, at der bliver frigjort et beløb, som kan bruges til flere oplevelser og på at forkæle jer selv lidt ekstra.

Du vil altid få flest billige poolhuse at vælge mellem, når den ønskede ankomstdato ligger uden for sommermånederne og skolernes øvrige ferier.

Det sker af og til, at et poolhus med kort varsel bliver nedsat om sommeren. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men der er ikke mange af dem.

Det har betydning for den mængde af billige poolhuse, du kan vælge mellem, hvilket ferieområde der er tale om. Hvis der f.eks. er tale om et område, hvor der findes mange poolhuse og/eller store poolhuse med plads til 12 personer eller flere, vil de altid være dyrere end almindelige poolhuse. Resultatet er i nogle tilfælde, at der ikke er så mange billige poolhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, at vælge mellem.

Hvis du skulle komme i sådan en situation, hvor du egentlig godt ville have mulighed for at vælge mellem flere billige poolhuse, anbefaler vi, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Uanset hvilket ferieområde du søger et poolhus i, kan I alle glæde jer til et ophold i rammer, der er langt ud over det sædvanlige. En pool er den ypperste luksus, der findes - og I vil garanteret nyde den frie adgang til vand, tropiske forhold og masser af hygge.

Jeres drøm om en ferie med luksus øverst på ønskesedlen er lige kommet meget tættere på at gå i opfyldelse. Her på siden kan du nemlig altid se flest poolhuse. Din fordel ved at have det største udvalg på ét sted er, at det bliver langt nemmere at overskue dine muligheder.

Uanset hvilket poolhus du bestemmer dig for, er det nemt og enkelt at få bookingen på plads. Det hele foregår online, det er nemt og enkelt, og det tager kun et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig hører til et af de mest besøgte ferielande i Europa og score point gennem sit afvekslende landskab.

Paris, kærlighedens by, men også byen for familier: shopping, spadsereture gennem parker eller en masse sjov i Disneyland.

Talrige forhistoriske steder som f.eks. Hulemalerierne i Vézére dalen eller findestedet af Cro-Magnon manden i Les Eyzies-de-Tayac tager dig med tilbage til urtiden.

Huleboligerne til mennesker, den idylliske by Talmont eller Palmyre Zoo, finder du ved det største flodudløb i Europa, Gironde udløbet.

Normandiet frister med kulturelle byer, et idyllisk opland og en kyst, der både er frodigt grøn og har vidunderlige sandstrande.

Den nordlige del af Frankrig har en unik charme med den livlige by Lille i Métropole, færgehavnen og domkirken i Calais og kilometerlange sandstrande ved den engelsk kanal.

Den sydlige del af Frankrig er som ét stort historisk museum med bygninger fra romertiden på hvert hjørne.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit poolhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde det poolhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af poolhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 670 sommerhuse