Emne nr.: 090-29420
Emne nr.: 090-29420

Har du fået styr på hvilken hytte, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få styr på bookingen nu. Når I har booket en hytte, er der kun den søde ventetid tilbage. I kan se frem til en ferie med præcis de oplevelser, der betyder mest for jer.

Det er meget vigtigt, at den mængde af hytter, du får at vælge mellem, er så stor som muligt. Herved øger du nemlig dine chancer for at finde præcis den hytte, der opfylder dine krav. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den hytte, der opfylder familiens krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen på plads. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Din søgning efter ”billig hytte i nordjylland” er nået et godt skridt på vejen. Her på portalen finder du nemlig altid det mest omfattende udvalg af billige hytter. Det giver dig de bedste muligheder for at finde præcis den hytte til maks. 3.000 kroner for en uge, der imødekommer dine behov.

Besparelsen på den hytte, I bestemmer jer for, kan omsættes til endnu flere ferieoplevelser, end der ellers ville have været råd til. I kan roligt glæde jer til alle tiders ferie.

Du vil altid få flest billige hytter at vælge mellem, når ankomstdatoen ligger uden for sommermånederne og skolernes øvrige ferier.

Du kan have held til at finde en hytte til maks. 3.000 kroner for en uge i sommermånederne, men det hører til sjældenhederne.

I nogle ferieområder findes der en ret høj andel af poolhuse og/eller store hytter med for eksempel eget aktivitetsrum. Disse hytter hører til i den dyre ende, og derfor vil der sædvanligvis kun være et mindre antal billige hytter til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

I situationer, hvor du gerne vil have mulighed for at vælge mellem flere billige hytter, råder vi til, at du udvider det område, du søger i. På den måde øger du nemlig mængden af de hytter, som indgår i søgningen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nordjylland har også noget for et hvert havhjerte.

Limfjordens kulturhistorie er midtpunktet i Limfjordsmusset. Museet er beliggende i et hus fra 1863 og er omgivet af et historisk skibsværft.

Små røde træhytter, snehvide lystbåde og fantastisk stemning - den lille havn i Rønnerhavnen er et populært fotomotiv.

På den sydøstlige kyst af Nordjylland ligger Lyngså strand, hvor det er super nemt at samle muslinger. Med lidt held kan man også finde rav her - betingelserne for dette er bedst efter en storm.

Altid nyt, altid anderledes, fyret Rubjerg Knude præsenterer sig som et arkitektonisk fast punkt midt i en konstant forandrende naturkulisse.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for den hytte, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Skulle du finde den hytte, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din hytte, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af hytter. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.205 sommerhuse