Emne nr.: 135-FRA077
Emne nr.: 135-FRA077

Uanset hvilken feriebolig du beslutter dig for, kan du i den grad se frem til en virkelig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i en feriebolig med en skøn beliggenhed. Glæd dig til afslappende oplevelser i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

Det er væsentligt, at den mængde af ferieboliger, du får at vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig den feriebolig, der imødekommer dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når søgningen er slut, og du sidder tilbage med den feriebolig, der imødekommer jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Din søgning efter ”billig feriebolig frankrig” har lige taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Du er nemlig landet på den portal, der giver dig det største udvalg af billige ferieboliger.

Uanset hvilken feriebolig du beslutter dig for, og uanset hvilket ferieområde du gerne vil opleve, kan du se frem til en ferie med ekstra penge til oplevelser og forkælelse.

I sommermånederne og skolernes øvrige ferie, hvor efterspørgslen er høj, er mængden af billige ferieboliger til maks. 3000 kroner for en uge ret begrænset; du kan dog have held til at finde et last minute tilbud.

Det sker ind imellem, at en feriebolig med kort varsel bliver nedsat i sommerferien. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men de er sjældne.

Der findes områder, hvor der er opført mange store ferieboliger, som for eksempel har egen poolafdeling eller et aktivitetsrum med sjove spil. Disse luksuriøse ferieboliger hører hjemme i den dyre ende af skalaen. Konsekvensen er, at der i reglen vil være en mindre mængde af ferieboliger, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, i sådanne områder.

Hvis du ikke er tilfreds med det udvalg af billige ferieboliger, du i første omgang bliver præsenteret for, tilråder vi, at du søger i et større område. Herved kommer der nemlig flere ferieboliger med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ferie i Frankrig betyder sol, strand og havet. Ved feriens ende er hele familien sikker: Vi vil have mere hav…

Hvis du elsker sten og havet, er det oplagt af drage mod Bretagne, hvor du kan se stendysser og bautasten stikke op, når du går en tur. Her kan både voksne og børn lade fantasien stikke af, og samle talrige skatte i form af muslingeskaller mm. på stranden.

Ikke langt fra den belgiske grænse ligger Parc Naturel I'Avesnois, en skøn feriedestination: ridetur på mini ponyer ved Lac du Val-Joly, afslapning ved søen eller vandreture i området.

I Normandiet kan feriegæster finde flere stille samtidige vidner fra de to verdenskrige, men også forlystelsesparker og masser af hav og vand.

Nøjagtig som filmmottoet "Velkommen til Ch'tis" er Département Nord en fantastisk feriedestination. Ikke kun børn bliver begejstret over de enorme Giants.

En tur med den elektriske tandhjulsbane på det 1.485 meter høje Puy de Dôme er en oplevelse for hele familien.

Cité souterraine de Naours (grotterne af Naours) i Somme-området lader dig gå på opdagelse og se, hvordan mennesker og dyr engang boede i huler langt under jorden.

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.884 sommerhuse