Emne nr.: 090-26646
Emne nr.: 090-26646

Din søgning efter ”billig feriebolig bornholm” har lige taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Du er nemlig landet på den side, der tilbyder det største udvalg af billige ferieboliger.

Besparelsen på jeres feriebolig kan så bruges til endnu flere af de oplevelser, som Bornholm byder på.

Det konkrete antal, du kan vælge imellem, er afhængigt af, hvornår du gerne vil på ferie. I sommermånederne og i skolernes øvrige ferie er antallet af ferieboliger lavt, fordi efterspørgslen er høj.

Naturligvis kan du have held til at finde en feriebolig til en billig pris i de mest efterspurgte uger, men det hører til undtagelserne.

Der findes områder, hvor der er opført mange store ferieboliger, som f.eks. har egen poolafdeling eller et aktivitetsrum med sjove spil. Sådanne luksus ferieboliger hører til i den dyre ende af skalaen. Konsekvensen er, at der som regel vil være en mindre mængde af ferieboliger, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, i sådanne områder.

Her vil det øge antallet at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere ferieboliger.

En feriebolig kan opfylde mange forskellige ønsker og behov. Her er plads til både afslapning som aktivferie. Nyd tiden sammen i den feriebolig, I foretrækker, og skab den ferie I har drømt om.

I din søgning efter en feriebolig har det afgørende betydning for dig, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem. Herved forøger du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af ferieboliger angår, er du i de bedste hænder hos os. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, året rundt.

Når du har fundet din feriebolig, er du kommet et stort skridt tættere på en vellykket ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hele familien vil synes om at opleve Bornholm på cykel. Den smukke natur byder på skyggefulde skove, hvide strande og stenede klipper.

Et af de meste kendte museer på Bornholm er Bornholms Kunstmuseum. De fleste af de udstillede værker er lavet af lokale kunstnere, men man kan også se værker af andre danske kunstnere.

Lundesten er den største og bedste bevarede passagergrav på Bornholm. Graven ligger i den sydlige del af øen, og den giver et godt indblik i "tragtbægerkulturen" omkring år 3000 f.Kr.

Det er en både spændende og lærerig oplevelse at besøge en af Bornholms glaspustere og betragte dem, mens de arbejder. På Bornholm har man ligefrem en højskole for glaskunst.

Kan I lide at vandre i jeres ferie, er Bornholm et godt sted at tilbringe familieferien. Et hav af fint markerede vandreruter gør det nemt at opleve øen til fods.

På oplevelsescenter NaturBornholm kan familien udforske øens mangfoldige natur. Her kan man også se, hvordan øen blev til, og hvilke dyr og planter man kan finde her - og hvilke der er unikke for øen.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller du har spørgsmål omkring en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid klar til at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 285 sommerhuse