Emne nr.: 135-FRA077
Emne nr.: 135-FRA077

En feriebolig kan uden nogen problemer opfylde alle jeres ønsker til ferien. Det er fuldstændig op til jer, hvordan I vil benytte tiden, og hvilke planer I lægger. Nogle forslag kan være udflugter ind til større byer eller oplevelser i naturen og lokalområdet. Uanset hvilken feriebolig, I vælger, bliver det stensikkert en herlig ferie.

I din søgning efter ”billig ferie til frankrig” er det vigtigt at finde det sted, der tilbyder det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre sider, der har samlet så mange ferieboliger på samme sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt får overblik over de forskellige ferieboliger.

At finde din feriebolig er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være i gang med at søge efter samme feriebolig som dig. Derfor: Få klaret bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Din søgning efter ”billig ferie til frankrig” har ført dig til denne portal, hvor du altid finder det største udvalg af billige ferieboliger. Den mængde, du kan vælge imellem, svinger en hel del i takt med årets gang.

En feriebolig, som du beslutter at booke til maks. 3.000 kroner, betyder, at der bliver frigjort et beløb, som kan bruges til flere ferieoplevelser og på at forkæle jer selv lidt ekstra.

Mængden af ferieboliger til denne lave pris varierer temmelig meget i løbet af året. Der er færrest i juni, juli og august samt i skolernes øvrige ferie. Resten af året er der derimod et ret stort udvalg - og derfor har du de bedste chancer, hvis din ankomstdato falder uden for de perioder, der er højsæson.

Det sker ind imellem, at en feriebolig med kort varsel bliver nedsat om sommeren. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men der er ikke mange af dem.

I nogle ferieområder findes der en ret høj andel af poolhuse og/eller store ferieboliger med for eksempel eget aktivitetsrum. Disse ferieboliger hører hjemme i den dyre ende, og derfor vil der sædvanligvis kun være et mindre antal billige ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

Hvis du skulle komme i sådan en situation, hvor du egentlig godt ville have mulighed for at vælge mellem flere billige ferieboliger, råder vi til, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig, landet med berømtheder som Napoleon, Ludwig XIV, Louis de Funés, Jeanne d'Arc og Jules Verne, tilbyder seværdigheder for hele familien.

Landsbyen Troglodytique de Rochemenier nær Saumur er en oplevelse for både store og små, selv i dårligt vejr. Her i hulebyen er der mange ting at beundre fra fortiden.

Gennem tiden har mange kunstnere værdsat lyset og livet i Frankrig. I dag kan vi besøge deres hjem og arbejdspladser. Hvad med f.eks. at besøge Von Goghs hjem i Arles eller det psykiatriske hospital i St-Rémy-en-Provence, hvor han tilbragte sine sidste år? Eller et besøg i impressionisten Clause Monets hus med sin vidunderlige have og søerne i Giverny, som begge viser genkendelige motiver fra berømte malerier.

Hvad med en vandretur i fodsporene på den berømte "Skatteøen" forfatter Stevenson, der gik tværs over Cevennerne med sit æsel? Stierne er godt afmærkede.

Paris, kærlighedens by, men også byen for familier: shopping, spadsereture gennem parker eller en masse sjov i Disneyland.

De mange fæstningsanlæg fra den kendte bygmester Vaubau, får ikke kun børns hjerter til at slå hurtigere.

Cité souterraine de Naours (grotterne af Naours) i Somme-området lader dig gå på opdagelse og se, hvordan mennesker og dyr engang boede i huler langt under jorden.

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din feriebolig.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.884 sommerhuse