Emne nr.: 090-29420
Emne nr.: 090-29420

Intet andet sted vil du finde så mange ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en hel uge samlet på ét sted. Derfor er din søgning efter ”billig ferie i nordjylland” lige kommet et godt skridt videre. Vælg den feriebolig du kunne tænke dig; det er nemt og enkelt både at finde og leje en feriebolig.

Når du vælger en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge, kan hele familien glæde sig til at få endnu bedre råd til de ferieoplevelser, som Nordjylland byder på. I kan naturligvis også vælge at forkæle jer selv med ekstra god forplejning på ferien.

Den mængde billige ferieboliger, du har at vælge imellem, svinger en hel del hen over året. Der er færrest om sommeren og i skolernes øvrige ferieperioder; og der er flest uden for disse perioder. Ankomstdatoen har således væsentlig betydning for, hvor stort et udvalg du får

Hvis du har mulighed for at tage af sted på en anden tid af året, vil du typisk kunne vælge mellem et bredt udvalg af ferieboliger, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

Desuden har den type ferieboliger, der ligger i det ferieområde du har valgt, betydning for priserne. Hvis det eksempelvis drejer sig om et område, hvor der findes mange poolhuse, vil det hæve den gennemsnitlige lejepris - hvilket betyder, at der ikke vil være så mange ferieboliger, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

Her vil det øge mængden at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere ferieboliger.

Når ferien nærmer sig, er det på tide at få booket en feriebolig. Find jeres favorit feriebolig i et skønt område, hvor hele familien eller venneflokken kan nyde nogle dejlige dage i hinandens selskab. Når I har lejet den feriebolig, der skal være jeres base for ferien, kan I roligt begynde at glæde jer til I skal afsted!

I din jagt på en feriebolig er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så stor en mængde af ferieboliger som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. For så vidt angår det punkt, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af ferieboliger.

Når du har fundet frem til den feriebolig, du foretrækker, er der kun tilbage at få gennemført bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det varer kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Et sommerhus i Nordjylland byder på en række aktiviteter og seværdigheder for alle. Det kan være lange vandreture gennem det maleriske klitlandskab, udforskning af de hyggelige villakvarterer eller afslapning på de brede sandstrande.

Danmarks mest solrige ø, Læsø, byder på maleriske strande, masser af kunst og kultur samt uberørte hede landskaber til vandreturene.

Skagen har altid tidligere begejstret kunstnere. De berømte Skagensmalere, der var aktive mellem 1890 og 1930, blev inspireret af det særlige lyst og landskabet.

Små røde træhytter, snehvide lystbåde og fantastisk stemning - den lille havn i Rønnerhavnen er et populært fotomotiv.

Vikingefæstningen Aggersborg er landets største vikingeborg, der blev bygget i år 980.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje din feriebolig hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores ferieboliger. Du vil altid være omfattet af den, når du lejer din feriebolig hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål omkring en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have særlige ønsker til din feriebolig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.205 sommerhuse