Emne nr.: 349-5005
Emne nr.: 349-5005

Et aktivitetshus er det oplagte valg til familieferien. Alt efter hvilket aktivitetshus med aktivitetsrum I lejer, kan I udfordre hinanden i f.eks. bordfodbold, air-hockey, dart eller billard. I et aktivitetshus med aktivitetsrum kan der sagtens gå sport i den. Måske er det børnene mod de voksne eller pigerne mod drengene?

Et aktivitetshus med aktivitetsrum kan byde på forskellige fornøjelser. I skal altid tjekke beskrivelsen på det enkelte aktivitetshus for at se, hvad I kan forvente at der er i huset. Uanset hvilket aktivitetshus I falder for, kan I begynde at se frem til ferien, i det øjeblik bookingen er på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det er ideelt at tage på ferie i Nordjylland om sommeren, når de brede sandstrande inviterer jer til at tumle rundt.

Limfjordens kulturhistorie er midtpunktet i Limfjordsmusset. Museet er beliggende i et hus fra 1863 og er omgivet af et historisk skibsværft.

Tag på lange gåture i Læsøs klitplantage. En indhegnet hundeskov er perfekt, hvis du er ude at gå med din firbenede ven, mens de høje sandklitter tiltrækker både børn og voksne.

Det Hvide Fyr har siden 1747 vist skibsfører, vejen til Skagen.

En af Nordjyllands smukkeste panoramaer åbner sig på toppen af Mulbjerge ved Dokkedal. Her ligger Kattegat ved dine fødder.

Hvis du hellere vil være i luften end i vandet, kan du prøve Egerntårnet i Fårup Sommerland, der tager dig med op over trækronerne og derefter suser ned i frit fald.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Den sikrer, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit aktivitetshus.

Såfremt du finder det aktivitetshus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit aktivitetshus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af aktivitetshuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 477 sommerhuse