Hvide Sande er et de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her er frit valg mellem mere end 2.000 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Naturen er skøn. Glæd jer til en dejlig strand, en sejltur på havet og suveræne muligheder for lystfiskeri. Eller hvad med en ridetur på stranden?
Vælg mellem 2.614 sommerhuse Destinationer under Hvide Sande
I det dejlige klitområde i Bjerregård ved Hvide Sande, kun 150 m fra Vesterhavet, ligger dette lyse og venlige luksussommerhus til 6 personer.
I det dejlige klitområde i Bjerregård ved Hvide Sande, kun 150 m fra Vesterhavet, ligger dette lyse og venlige luksussommerhus til 6 personer, bygget i 2003. Huset har et skønt terrasseareal med havemøbler, hvorfra man kan nyde udsigten til klitområdet. Emne nr. 121-23-1900

Hvide Sande ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, så uanset hvilket sommerhus I vælger vil I altid være tæt på vandet. Omgivelserne er perfekte til vandre- og cykelture. Nyd freden og roen, mens I kan lytter til havets susen ude mod vest.

Sydstranden ved Hvide Sande byder på en næsten endeløs strækning af skønt sand og dejligt, indbydende vand. Glæd jer til nogle hyggelige og afslappende timer sammen med børnene. Byg sandslotte, grav kanaler og voldgrave, sop i vandkanten eller snup en forfriskende dukkert. Der er nem adgang til stranden, også hvis I har en barnevogn eller klapvogn med.

Udsigten over havet er flot men udsigten fra havet og ind mod land er mindst lige så flot. Den får i med kutteren M/S Solea, som tilbyder sejlture på havet og havnerundfart. Turene starter i Hvide Sande havn, og er en super hyggelig oplevelse for hele familien og selvfølgelig ekstra spændende for børnene, der vil huske og glæde sig over turen på fiskekutteren i lang tid.

Mulighederne for lystfiskeri er uovertrufne i Hvide Sande. Med havet, Ringkøbing Fjord, slusen mellem havet og fjorden samt flere søer og åer inden for kort afstand bliver det ikke meget bedre. Skulle I have lyst til at prøve kræfter med havet, så tag med på en af M/S Solea’s lystfiskerture. Hos Kott Fritid i Hvide Sande finder I et enormt udvalg i alle former for fiskegrej og levende agn og her kan I også få tips til de bedste fiskepladser.

Hvis du ikke har så meget tillid til dit lystfiskerheld er der heldigvis en nemmere måde, når der skal frisk fisk på bordet. Hos Fish4You i Hvide Sande kan du nemt bestille de fisk eller skaldyr du kunne tænke dig, og endda få det hele leveret direkte i sommerhuset.

En ridetur på stranden er en oplevelse i topklasse. De arrangeres fra flere ridecentre, f.eks. Søndervig Hestecenter/Ranch, A Krywilygård Hesteudlejning, Vedersø Ridecenter og Vinterlejegård Ferie og Ridecenter. Hvis erfaringen (eller modet) hos børnene ikke rækker til en strandtur, er der i stedet mulighed for at vælge en trækketur på Søndervig Hestecenter/Ranch.

Privat sommerhusudlejning Hvide Sande - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Hvide Sande har private ejere. Af den grund kan du i virkeligheden kun leje et privat sommerhus Hvide Sande. Når du vælger at leje sommerhus privat Hvide Sande hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service på alle destinationer gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Hvide Sande? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Hvide Sande hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Hvide Sande
Hos Feline vil du når som helst finde det største udvalg af sommerhuse Hvide Sande. Vi giver dig sommerhuse Hvide Sande fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig simpelt at søge mellem dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er langt lettere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Hvide Sande på ét sted!

Leje af sommerhus Hvide Sande med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Hvide Sande med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Hvide Sande har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Hvide Sande nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Hvide Sande - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Hvide Sande. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Hvide Sande. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Hvide Sande hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Hvide Sande her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Hvide Sande, et feriehus Hvide Sande eller en feriebolig Hvide Sande er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Hvide Sande til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Hvide Sande nu!

Vælg mellem 2.614 sommerhuse

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.