Henne Strand er et af de største og mest populære områder ved Vesterhavet, og byder på mange hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, badelande, legeland og masser af butikker. Tag børnene med på en ridetur i det naturskønne område eller kast snøren ud og prøv lykken.
Vælg mellem 1.069 sommerhuse Destinationer under Henne Strand
Dette skønne og meget velholdte feriehus til 6 personer er beliggende på en af de bedste klitgrunde får hundrede meter fra Henne Strand - med pragtfuld udsigt over havet og området.
Dette skønne og meget velholdte feriehus til 6 personer er beliggende på en af de bedste klitgrunde får hundrede meter fra stranden - med pragtfuld udsigt over havet og området. Der er terrasser rundt om hele huset - med gode læmuligheder. Emne nr. 320-1310

Henne Strand er en bred og skøn strand, som også er børnevenlig. Byg sandslotte og grav kanaler sammen med børnene, sop i vandkanten, sæt drager op og nyd solen i det varme sand. For de mere action krævende vandhunde er badelandet ved Henne Strand Camping og det væsentligt større badeland i Nr. Nebel - ikke til at komme uden om. Glæd jer til at suse ned af vandrutsjebanerne!

I Henne venter nogle sjove (og tørskoede) timer i Aktivitetscentret Playland, som er for børn mellem 0 og 13 år. Det er et stort legeland med aktiviteter både inde og ude. Glæd jer til rørrutsjebaner, klatretårn, hoppepude, vipper, airhockey og meget mere.

Her er også et stort udvalg af butikker, så du kan godt glæde dig til at shoppe. Gå på jagt efter spændende ting og gode tilbud i tøjbutikker, skobutikker hos kunsthåndværkere, glaspustere, ravsliberier, lysestøberier og antikvitetsforretninger.

Henne Strand ligger ved den store Blåbjerg Plantage, som er et rigtig godt sted til vandreture. Her finder I også Stutteri Vestkysten, som tilbyder ridning for både nybegyndere og erfarne ryttere, både børn og voksne. Her er alle muligheder. Børnene kan ride gennem skoven mens I trækker hesten; I kan tage ride en længere tur i plantagen eller I kan tage hele turen gennem plantagen, klitterne og ned på stranden, hvor I rider langs vandet.

Der er fine muligheder for lystfiskeri. I de vandløb der løber ud i havet kan I f.eks. fiske efter ørreder, laks og ål. I kan selvfølgelig også prøve lykken ved kysten, eller ved en af de put and take søer som findes i området.

Besøg Ravhuset Hennebjerg, der fremstiller håndlavede, unikasmykker i verdensklasse.

Leje af sommerhus Henne Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Henne Strand med netop den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Henne Strand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Henne Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Henne Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Henne Strand. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Henne Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Henne Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Henne Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Henne Strand, et feriehus Henne Strand eller en feriebolig Henne Strand er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Henne Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Henne Strand nu!

Vælg mellem 1.069 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Dejligt område, en lille oase med klitmiljø og fin gåafstand både til strand og by.
Henne Strand
30 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Skønt naturområde og med hyggelig by med forskellige butikker.
Henne Strand
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Vi har været i området flere gange
Henne Strand
6 voksne 1 barn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 august
Dejlig lokalt. Stille og rolig. Dog et stykke fra stranden.
Henne Strand
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
vi holder meget at henne.
Henneby

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet