Henne Strand er et af de største og mest populære områder ved Vesterhavet, og byder på mange hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, badelande, legeland og masser af butikker. Tag børnene med på en ridetur i det naturskønne område eller kast snøren ud og prøv lykken.
Vælg mellem 318 sommerhuse Destinationer under Henne Strand
Dette skønne og meget velholdte feriehus til 6 personer er beliggende på en af de bedste klitgrunde får hundrede meter fra Henne Strand - med pragtfuld udsigt over havet og området.
Dette skønne og meget velholdte feriehus til 6 personer er beliggende på en af de bedste klitgrunde får hundrede meter fra stranden - med pragtfuld udsigt over havet og området. Der er terrasser rundt om hele huset - med gode læmuligheder. Emne nr. 320-1310

Henne Strand er en bred og skøn strand, som også er børnevenlig. Byg sandslotte og grav kanaler sammen med børnene, sop i vandkanten, sæt drager op og nyd solen i det varme sand. For de mere action krævende vandhunde er badelandet ved Henne Strand Camping og det væsentligt større badeland i Nr. Nebel - ikke til at komme uden om. Glæd jer til at suse ned af vandrutsjebanerne!

I Henne venter nogle sjove (og tørskoede) timer i Aktivitetscentret Playland, som er for børn mellem 0 og 13 år. Det er et stort legeland med aktiviteter både inde og ude. Glæd jer til rørrutsjebaner, klatretårn, hoppepude, vipper, airhockey og meget mere.

Her er også et stort udvalg af butikker, så du kan godt glæde dig til at shoppe. Gå på jagt efter spændende ting og gode tilbud i tøjbutikker, skobutikker hos kunsthåndværkere, glaspustere, ravsliberier, lysestøberier og antikvitetsforretninger.

Henne Strand ligger ved den store Blåbjerg Plantage, som er et rigtig godt sted til vandreture. Her finder I også Stutteri Vestkysten, som tilbyder ridning for både nybegyndere og erfarne ryttere, både børn og voksne. Her er alle muligheder. Børnene kan ride gennem skoven mens I trækker hesten; I kan tage ride en længere tur i plantagen eller I kan tage hele turen gennem plantagen, klitterne og ned på stranden, hvor I rider langs vandet.

Der er fine muligheder for lystfiskeri. I de vandløb der løber ud i havet kan I f.eks. fiske efter ørreder, laks og ål. I kan selvfølgelig også prøve lykken ved kysten, eller ved en af de put and take søer som findes i området.

Besøg Ravhuset Hennebjerg, der fremstiller håndlavede, unikasmykker i verdensklasse.

Privat sommerhusudlejning Henne Strand - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Henne Strand er i privat eje. Af den grund kan man faktisk kun leje et privat sommerhus Henne Strand. Når du beslutter at leje sommerhus privat Henne Strand hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du lokal service på alle destinationer via Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Henne Strand? Svaret er lige ud ad landevejen: Lej sommerhus privat Henne Strand hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Henne Strand
På dette website finder du altid det største udvalg af sommerhuse Henne Strand. Feline har samlet sommerhuse Henne Strand fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er nemt og tidsbesparende for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Henne Strand på ét sted!

Leje af sommerhus Henne Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Henne Strand med netop den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Henne Strand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Henne Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Henne Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Henne Strand. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Henne Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Henne Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Henne Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Henne Strand, et feriehus Henne Strand eller en feriebolig Henne Strand er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Henne Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Henne Strand nu!

Vælg mellem 318 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.