Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.
Vælg mellem 606 sommerhuse Destinationer under Fanø
Dejligt, stråtækt feriehus til 6 personer med pragtfuld og rolig beliggenhed ved en lille sø for enden af Dalen på Fanø.
Dejligt, stråtækt feriehus til 6 personer med pragtfuld og rolig beliggenhed ved en lille sø for enden af Dalen. Hyggeligt og lyst indrettet med bl.a. praktisk bryggers. Huse thar to gode terrasser. Emne nr. 121-28-4032

Sommerhus Fanø

Fanø er et skønt feriested med en naturskøn beliggenhed i Vadehavet, omtrent et kvarters sejlads fra Esbjerg. Her finder I nogle af Danmarks absolut bedste badestrande. Mod vest er der fri adgang til Vesterhavet, mod øst er strandene afskærmede og vandet roligt, så de er perfekte til familier med mindre børn. Naturen på Fanø er flot og byder på et rigt dyreliv

Skovlegepladsen midt på Fanø er i en klasse for sig. Skovtrolde og andre fantasivæsener venter jer sammen med et væld af legeredskaber og spil. Gå en tur ad skovstierne og se børnene løbe om kap med forskellige dyr fra skoven på en særlig bane.

I Sønderho, på Fanøs sydlige spids, findes den suverænt største samling af kunst der handler om Fanø. Enten fordi kunstneren havde en tilknytning til øen, eller fordi motivet stammer herfra. Fanø Kunstmuseum har langt over 1000 af den slags kunstværker, og er afgjort en udflugt værd. I byens gader finder I desuden et bredt udvalg af kunsthåndværkere.

Her ligger også Cafe og Restaurant Nanas Stue som ikke alene byder på god mad og drikke, men også på en udstilling af de særegne fliser, som fannikerne har brugt igennem mere end tre århundreder. Når I nu er i byen er Hannes Hus også en afstikker værd. Her får I et kig ind i et beskedent fiskerhjem som det så ud på Fanø før i tiden.

Naturens egen golfbane - det er et af de mest fredede naturområder i Danmark: Nationalpark Vadehavet. Uberørt og uforstyrret er naturen overladt til sig selv - fuglene, vinden, havet - og de eneste mennesker i miles omkreds vandrer omkring og svinger med køller: Golfspillere!

Blokart er Fanøs største og mest populære aktivitet, og vi byder jer velkommen hos Fanø Blokart, hvor sikkerhed og instruktion har højeste prioritet. Glæd jer til en dag med eventyr, fart og masser af frisk luft. Mød os her: Kør ned på stranden ved Rindby og til venstre på stranden ca. 2 km til buggy området, det er os med hvide og sort flag på trailer.

Privat sommerhusudlejning Fanø - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Fanø er ejet af private. Af samme årsag kan man reelt udelukkende leje et privat sommerhus Fanø. Når du vælger at leje sommerhus privat Fanø hos Feline risikerer du ikke at noget går galt. Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service overalt gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Fanø? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Fanø hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Fanø
Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse Fanø. Feline tilbyder dig sommerhuse Fanø fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig let at søge mellem dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er langt lettere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Fanø på ét sted!

Leje af sommerhus Fanø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Fanø med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Fanø på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Fanø nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Fanø - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Fanø. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Fanø. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Fanø hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Fanø her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos Feline. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Fanø, et feriehus Fanø eller en feriebolig Fanø er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie Fanø til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Fanø nu!

Vælg mellem 606 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.