Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.
Vælg mellem 657 sommerhuse Destinationer under Fanø
Dejligt, stråtækt feriehus til 6 personer med pragtfuld og rolig beliggenhed ved en lille sø for enden af Dalen på Fanø.
Dejligt, stråtækt feriehus til 6 personer med pragtfuld og rolig beliggenhed ved en lille sø for enden af Dalen. Hyggeligt og lyst indrettet med bl.a. praktisk bryggers. Huse thar to gode terrasser. Emne nr. 121-28-4032

Sommerhus Fanø

Fanø er et skønt feriested med en naturskøn beliggenhed i Vadehavet, omtrent et kvarters sejlads fra Esbjerg. Her finder I nogle af Danmarks absolut bedste badestrande. Mod vest er der fri adgang til Vesterhavet, mod øst er strandene afskærmede og vandet roligt, så de er perfekte til familier med mindre børn. Naturen på Fanø er flot og byder på et rigt dyreliv

Skovlegepladsen midt på Fanø er i en klasse for sig. Skovtrolde og andre fantasivæsener venter jer sammen med et væld af legeredskaber og spil. Gå en tur ad skovstierne og se børnene løbe om kap med forskellige dyr fra skoven på en særlig bane.

I Sønderho, på Fanøs sydlige spids, findes den suverænt største samling af kunst der handler om Fanø. Enten fordi kunstneren havde en tilknytning til øen, eller fordi motivet stammer herfra. Fanø Kunstmuseum har langt over 1000 af den slags kunstværker, og er afgjort en udflugt værd. I byens gader finder I desuden et bredt udvalg af kunsthåndværkere.

Her ligger også Cafe og Restaurant Nanas Stue som ikke alene byder på god mad og drikke, men også på en udstilling af de særegne fliser, som fannikerne har brugt igennem mere end tre århundreder. Når I nu er i byen er Hannes Hus også en afstikker værd. Her får I et kig ind i et beskedent fiskerhjem som det så ud på Fanø før i tiden.

Blokart er Fanøs største og mest populære aktivitet, og vi byder jer velkommen hos Fanø Blokart, hvor sikkerhed og instruktion har højeste prioritet. Glæd jer til en dag med eventyr, fart og masser af frisk luft. Mød os her: Kør ned på stranden ved Rindby og til venstre på stranden ca. 2 km til buggy området, det er os med hvide og sort flag på trailer.

Vælg mellem 657 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Skøn natur
Fanø Bad
3 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Meget naturskønt område med rigt dyreliv.
Nyby
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 oktober
Fanø er bare mega hyggelig
Nyby
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Gode områder at gå ture i.
Fanø, Grøndal
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Dejligt område direkte i klitterne, vores 2 hunde elskede at gå på opdagelse.
Sønderho

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet