Blåvand er et af de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her finder I omkring 1.500 sommerhuse i alle størrelser ca. 300 af dem er lækre poolhuse. Her er en af de mest børnevenlige strande ved Vesthavet, et rigt udvalg af spisesteder, cafeer og butikker. Der er mange muligheder for udflugter - i Esbjerg venter f.eks. maritime oplevelser for hele familien.
Vælg mellem 1.289 sommerhuse Destinationer under Blåvand
Godt indrettet aktivitetsferiehus til 10 personer, hvor man kan nyde komfort og faciliteter i særklasse. Huset ligger få minutters kørsel fra Danmarks bedste badestrand i Blåvand.
Godt indrettet aktivitetsferiehus til 10 personer, hvor man kan nyde komfort og faciliteter i særklasse. Huset ligger få minutters kørsel fra Danmarks bedste badestrand og ca. 100 meter fra stort badeland og bowling. I området er der et stort udvalg af butikker og spisesteder samt Nordeuropas største minigolfanlæg. Emne nr. 090-40457

Blåvand Sydstrand er en nærmest endeløs strækning af det dejligste, hvide sand og blåt, indbydende vand. Stranden er super børnevenlig, og er et af de få steder langs Vesterhavet hvor vandet er lavt et temmelig langt stykke ud. Det er den fordi Sydstranden er afskærmet af Horns Rev, der strækker sig mange kilometer ud i havet og derved skaber de perfekte forhold for børnefamilier.

Blåvand Nordstrand er præget af klitlandskaber med mange lune ”gryder”, giver læ for vinden. Om efteråret er stranden også meget eftertragtet den er nemlig en af de absolut bedste jagtmarker i hele Danmark når efterårets stærke blæst skyller rav ind på land. Har I lyst til at jage ”havets guld” finder I ikke et bedre sted.

Fra stranden kan I ikke undgå at få øje på Blåvandshuk Fyr. Fra toppen af det 39 meter høje tårn er der en fantastisk udsigt ud over Blåvand, havet og Horns Rev, hvor I også kan se den store havmøllepark.

Om sommeren er Blåvand by er et livligt sted med masser af spisesteder, cafeer og butikker der sælger tøj, brugskunst, smykker, hjemmelavede bolcher, håndlavede stearinlys og meget mere. Glæd dig til nogle hyggelige timer med shopping.

Sportspark Blaavandshuk rummer alt hvad I kunne ønsker jer ved en aktiv ferie. Alt kan bruges kan bookes direkte på vores hjemmeside. Padel, badeland, svømmehal, badminton, springcenter, fitnesscentre, tennis og to store idrætshaller.

Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg byder på maritime oplevelser for hele familien. Gå på opdagelse i udstillinger om dansk fiskeri, Vadehavets søfart, Nordsøens fiske- og dyreliv samt Vadehavets sæler og fugle. Eller besøg frilandsudstillingen og den maritime legeplads. Glæd jer til nogle hyggelige timer sammen med børnene. I kan læse mere her.

Kunsthal vARTe er et galleri, åbent atelier og et residency for seriøse og professionelle kunstnere. Vi har nye udstillinger hver måned. Stedet fungerer desuden som et omfavnende kulturhus med bl.a. live-musik, foredrag, kurser, workshops.

Besøg Værktøjsmuseet Høvlehuset og se den fine historiske samling af landhåndværktøj fra år 1700 – 1950. I juniorværkstedet kan børnene prøve kræfter med træarbejdet.

Kør på udflugt med Veterantog Vest. En enestående og nostalgisk oplevelse!

Ta’ familien med på fisketur til Vrøgum Fiskesø og nyd en dag i smukke og rolige omgivelser. Faciliteterne her er fine med borde/bænke og overdækket spiseplads, grill hvor I kan tilberede dagens fangst, rensebord og toiletter. I kan grave orm ved søen.

Hos Vestkystvandring-Varde finder du helt unikke, guidede vandreture. Du kan få ideer til at finde ro i krop og sind, når vi supplerer med stilhedsvandring, qigong øvelser og små meditationer. Ture arrangeres også for private – se mere her.

Leje af sommerhus Blåvand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Blåvand med netop den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning Blåvand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Blåvand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Blåvand - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Blåvand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Blåvand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Blåvand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Blåvand her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Blåvand, et feriehus Blåvand eller en feriebolig Blåvand er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Blåvand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Blåvand nu!

Vælg mellem 1.289 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.