Blåvand er et af de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her finder I omkring 1.500 sommerhuse i alle størrelser ca. 300 af dem er lækre poolhuse. Her er en af de mest børnevenlige strande ved Vesthavet, et rigt udvalg af spisesteder, cafeer og butikker. Der er mange muligheder for udflugter - i Esbjerg venter f.eks. maritime oplevelser for hele familien.
Vælg mellem 1.056 sommerhuse Destinationer under Blåvand
Godt indrettet aktivitetsferiehus til 10 personer, hvor man kan nyde komfort og faciliteter i særklasse. Huset ligger få minutters kørsel fra Danmarks bedste badestrand i Blåvand.
Godt indrettet aktivitetsferiehus til 10 personer, hvor man kan nyde komfort og faciliteter i særklasse. Huset ligger få minutters kørsel fra Danmarks bedste badestrand og ca. 100 meter fra stort badeland og bowling. I området er der et stort udvalg af butikker og spisesteder samt Nordeuropas største minigolfanlæg. Emne nr. 090-40457

Blåvand Sydstrand er en nærmest endeløs strækning af det dejligste, hvide sand og blåt, indbydende vand. Stranden er super børnevenlig, og er et af de få steder langs Vesterhavet hvor vandet er lavt et temmelig langt stykke ud. Det er den fordi Sydstranden er afskærmet af Horns Rev, der strækker sig mange kilometer ud i havet og derved skaber de perfekte forhold for børnefamilier.

Blåvand Nordstrand er præget af klitlandskaber med mange lune ”gryder”, giver læ for vinden. Om efteråret er stranden også meget eftertragtet den er nemlig en af de absolut bedste jagtmarker i hele Danmark når efterårets stærke blæst skyller rav ind på land. Har I lyst til at jage ”havets guld” finder I ikke et bedre sted.

Fra stranden kan I ikke undgå at få øje på Blåvandshuk Fyr. Fra toppen af det 39 meter høje tårn er der en fantastisk udsigt ud over Blåvand, havet og Horns Rev, hvor I også kan se den store havmøllepark.

Om sommeren er Blåvand by er et livligt sted med masser af spisesteder, cafeer og butikker der sælger tøj, brugskunst, smykker, hjemmelavede bolcher, håndlavede stearinlys og meget mere. Glæd dig til nogle hyggelige timer med shopping.

Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg byder på maritime oplevelser for hele familien. Gå på opdagelse i udstillinger om dansk fiskeri, Vadehavets søfart, Nordsøens fiske- og dyreliv samt Vadehavets sæler og fugle. Eller besøg frilandsudstillingen og den maritime legeplads. Glæd jer til nogle hyggelige timer sammen med børnene. I kan læse mere her.

Kunsthal vARTe er et galleri, åbent atelier og et residency for seriøse og professionelle kunstnere. Vi har nye udstillinger hver måned. Stedet fungerer desuden som et omfavnende kulturhus med bl.a. live-musik, foredrag, kurser, workshops.

Besøg Værktøjsmuseet Høvlehuset og se den fine historiske samling af landhåndværktøj fra år 1700 – 1950. I juniorværkstedet kan børnene prøve kræfter med træarbejdet.

Kør på udflugt med Veterantog Vest. En enestående og nostalgisk oplevelse!

Ta’ familien med på fisketur til Vrøgum Fiskesø og nyd en dag i smukke og rolige omgivelser. Faciliteterne her er fine med borde/bænke og overdækket spiseplads, grill hvor I kan tilberede dagens fangst, rensebord og toiletter. I kan grave orm ved søen.

Hos Vestkystvandring-Varde finder du helt unikke, guidede vandreture. Du kan få ideer til at finde ro i krop og sind, når vi supplerer med stilhedsvandring, qigong øvelser og små meditationer. Ture arrangeres også for private – se mere her.

Privat sommerhusudlejning Blåvand - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Blåvand har private ejere. Af den grund kan du reelt kun leje et privat sommerhus Blåvand. Når du beslutter at leje sommerhus privat Blåvand hos Feline risikerer du ikke at noget går galt. Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service på alle destinationer igennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Blåvand? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Blåvand hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Blåvand
På denne hjemmeside kan du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse Blåvand. Feline tilbyder dig sommerhuse Blåvand fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig nemt at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Blåvand på ét sted!

Leje af sommerhus Blåvand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Blåvand med netop den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning Blåvand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Blåvand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Blåvand - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Blåvand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Blåvand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Blåvand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Blåvand her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Blåvand, et feriehus Blåvand eller en feriebolig Blåvand er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Blåvand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Blåvand nu!

Vælg mellem 1.056 sommerhuse

Attraktioner

Inspiration

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.