Glæd jer til en dejlig og børnevenlig strand med det fineste, hvide sand man kan ønske sig. Der er masser af muligheder for shopping i omegnen og dejlig feriebystemning.
Vælg mellem 638 sommerhuse Destinationer under Vejers Strand
Meget flot sommerhus med spa og sauna til 8 personer, beliggende i Vejers Strand på en rolig naturgrund, ca. 1500 m fra stranden.
Meget flot sommerhus med spa og sauna til 8 personer, beliggende i Vejers Strand på en rolig naturgrund, ca. 1500 m fra stranden. Til huset hører en dejlig terrasse. Emne nr. 333-053

Vejers Strand er et af de større sommerhusområder ved Vesterhavet, og ligger i naturskønne omgivelser mellem Blåvand mod syd og Henne Strand mod nord. Området er ligger mellem to store plantager som byder på flotte landskaber og et rigt dyreliv; perfekt til vandreture.

Stranden består af det fineste, hvide sand man kan ønske sig. Der er mulighed for at tage bilen med til den sydlige del af stranden, men ikke til den nordlige. Glæd jer til at nyde livet på den børnevenlige strand på en dejlig varm sommerdag, hvor solen skinner fra en blå himmel. Det er simpelthen afslapning på første klasse.

Der er indkøbsmuligheder i området, men hvis trangen til shopping for alvor melder sig, er en tur til Blåvand lige sagen. Her venter masser af butikker med tøj, sko, smykker, brugskunst og meget mere. Endnu mere at vælge imellem er der i Esbjergs super hyggelige gågademiljø, lidt længere mod syd.

Om efteråret er vejers Strand et af de bedste steder i landet at gå på jagt efter det rav, som bliver skyllet op på land.

Slut dagen af med en tur ned til stranden og nyd synet af solen, der synker ned i havet, og efterlader et væld af orange, røde og lilla nuancer på himlen.

Leje af sommerhus Vejers Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Vejers Strand med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Vejers Strand er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Vejers Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Vejers Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Vejers Strand. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Vejers Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Vejers Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Vejers Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Vejers Strand, et feriehus Vejers Strand eller en feriebolig Vejers Strand er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Vejers Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Vejers Strand nu!

Vælg mellem 638 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Fin beliggenhed
Vejers Strand
10 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Vejers er bare dejlig
Vejers Nordøst
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Godt klitlandskab og god vesterhavsstrand
Vejers Nordstrand
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Skønt område
Vejers Strand
11 voksne 3 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2023 december
Skøn natur med Vesterhavet og de smukke engsøer tæt på.
Vejers Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet