Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
Vælg mellem 655 sommerhuse Destinationer under Thy
Lækkert arkitekttegnet feriehus til 8 personer, er opført med inspiration i "de sorte huse", som er et af Aggers meget berømte vartegn.
Lækkert arkitekttegnet feriehus til 8 personer, er opført med inspiration i "de sorte huse", som er et af Aggers meget berømte vartegn. Husets grund ligger lige op til fredningslinjen og er en del af Nationalpark Thy. Emne nr. 130-B40015

Thy har 92 km kyst mod Vesterhavet og Skagerrak samt næsten 150 km kyst mod Limfjorden. Områdets største by er Thisted efterfulgt af Hurup og med Hanstholm på tredjepladsen. Til gengæld ligger Danmarks største konsumfiskerihavn og fiskeauktion i Hanstholm. På hverdage kan man besøge fiskeauktionen kl. 06:45 i auktionshallen på Auktionsgade 11. Her anbefales varm påklædning og fodtøj - hele året! På havnen ligger også Hanstholm Røgeri, der har salg af røget og fersk fisk.

Naturen i Thy er intet mindre end fantastisk! Nationalpark Thy kaldes ”Danmarks største vildmark” og er i den grad en udflugt værd. Ikke andre steder i Nordeuropa findes et så stort og sammenhængende klitområde! De store naturoplevelser kan nydes uforstyrret fra de mange vandre- og cykelstier samt udsigtstårne. For at orientere sig om faciliteterne i området og få det optimale ud af turen, anbefales det at erhverve sig et kort over Nationalpark Thy, inden man begiver sig afsted. Disse kan blandt andet fås på de lokale turistkontorer.
En anden spændende naturoplevelse er Bulbjerg, som er en 47 meter høj limstensklint og Danmarks eneste ”fuglefjeld”, hvor oceanfuglen riden yngler.

Badning kan på en ferie i Thy foregå mange steder, da området har et stort udvalg af sandstrande med hver deres kvaliteter. For eksempel har Vigsø har en dejlig, bred sandstrand, der er velegnet til badning fordi vandet er meget klart, og der er sandbund. En anden mulighed er Vorupør Strand og Havbad. For de, der gerne vil prøve kræfter med Vesterhavet under sikre og trygge forhold, er Danmarks første havbad, som er anlagt i Nørre Vorupør, en helt ideel attraktion. Her kan det friske og salte havvand nydes uden bekymring for høje bølger, understrøm mv. som det skønne Vesterhav byder på i fri dressur.

Besøg også den charmerende og idylliske Stenbjerg Landingsplads. Her ligger en gruppe redskabshuse fra omkring år 1900, som er gennemgribende restaurerede i 2000 samt det fredede redningshus, opført i 1931, der indeholder en udstilling om områdets historie med primær vægt på redningsvæsenet.

Klitmøller og Vorupør er en del af Cold Hawaii, som er en betegnelse for 31 registrerede surf spots på Vestkysten, der strækker sig fra Agger Tange i syd til nord for Hanstholm. Så snart vinden er i sit gunstige hjørne, er der meget at opleve på stranden, når surferne indtager den med deres farvestrålende grej og vilde præstationer. Den kraftige vind er også ideel til opsætning af drager. Dagen kan I vælge at slutte af med at iagttage en smuk solnedgang, mens I går en hyggelig tur langs vandkanten til den afslappende lyd af bølgeskvulp.

En virkelig spændende attraktion for børnefamilier er JyllandsAkvariet i Thyborøn. I dette maritime univers kommer I helt tæt på et bredt udvalg af de fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden. I de mange rørebassiner hos JyllandsAkvariet kan I prøve at teste, om I tør holde en krabbe i hånden eller klappe en haj på hovedet! Der arrangeres helårligt mange inden- og udendørs aktiviteter for både børn og voksne. Her i blandt kan nævnes ravsafari, krabbefiskeri og sælsafari med traktorbussen.

Levendegjort Middelalderliv kan I opleve i Spøttrup Borg, som er Danmarks bedst bevarede Middelalderborg. Museet er et spændende at besøge med interessante udstillinger og talrige aktiviteter som for eksempel levendegørelser og markeder.

Leje af sommerhus Thy med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Thy med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Thy på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Thy nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Thy - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Thy. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Thy. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Thy hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Thy her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Thy, et feriehus Thy eller en feriebolig Thy er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline er ferie Thy til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Thy nu!

Vælg mellem 655 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.