Et moderne byliv, fantastiske museer og gode muligheder for shopping: Alt det og meget mere vil I finde på ferien i og omkring Esbjerg. Esbjerg, Danmarks 7. Største by, byder på attraktioner, der gør ferien til en helt særlig oplevelse.
Vælg mellem 104 sommerhuse Destinationer under Esbjerg
Sommerhus Esbjerg_130-P32913
Emne nr. 130-P32913

Esbjerg ligger i det sydvestlige Jylland ud til Vadehavet. Ud for Esbjerg ligger Fanø, der kan besøges med færgen. Færgen tager kun et kvarter om at fragte jer fra Esbjerg til den populære ferieø – og naturligvis også den anden vej ind til byen igen. Helt enestående – og inkluderet i prisen på færgebilletten – er udsigten over Nordby, der kommer til syne på den forholdsvis korte tur. Esbjerg er generelt nem at komme til og fra, og den moderne havneby er derfor det oplagte udgangspunkt for ture i området.

Forholdsvis ny og indviet i 2018 til byens 150-års jubilæum er ”Landgangen”. Den røde stålbro benyttes af fodgængere og cyklister, der bruger broen som forbindelse mellem den store havn og byen. Husk at nyde udsigten, når I krydser den høje bro.

I den travle bymidte finder I landets længste og smukkeste gågade med godt 200 butikker og restauranter, der venter på jer. De overdækkede centre gør det muligt at været beskyttet for vind og vejr, så I kan tage på shoppingtur selv på gråvejrsdage.

En særlig attraktion i Esbjerg er Fiskeri- og Søfartsmuseet. I det store akvarie kan I se fisk og søløver, ligesom der er en stor udstilling om den danske søfartshistorie gennem de seneste århundreder. Vadehavet og dyrelivet er også et tema på museet. Et særligt highlight for børnene er, når søløverne og sælerne fodres 2 gange dagligt. Bonusinfo: Entre for børn under 18 år er gratis.

Tæt på museet i Sædding Strand ligger den ni meter høje skulpturgruppe “Mennesket ved Havet“, der er blevet byens vartegn. Når det er godt vejr kan skulpturerne ses på ti kilometers afstand fra havet.

Med Hjerting Strand har Esbjerg en rigtig fin, familievenlig badestrand med en skøn 600 m lang træpromenade. Her er der mulighed for at spille Beach Volley, kitesurfe, stå på vandski eller tage en tur med motorbåden. Her ligger også en platform, der alt efter om tidevandet tillader det, kan bruges til solbadning.

Hvis vejret ikke er med jer og dagen skal tilbringes andetsteds end i naturen, råder Esbjerg også over andre muligheder, deriblandt Danmarks største badeland og svømmehal. Her fordeler ti forskellige bassiner sig over 10.000 kvadratmeter med tropeland, rutsjebaner, børne- og babybassin samt et modstrømningsanlæg. Med alt fra vipper til afslappende varmtvandsbassiner sørger badeparadiset i Esbjerg for, at der både er noget for de yngre og de ældre – uanset vind og vejr.

Leje af sommerhus i Esbjerg med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Esbjerg med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Esbjerg er simpelthen nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Esbjerg - enkelt og sikkert

Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Esbjerg. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Esbjerg. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Esbjerg her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Esbjerg, et feriehus i Esbjerg eller en feriebolig i Esbjerg er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Esbjerg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Esbjerg nu!

Vælg mellem 104 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Dejligt område.
Esbjerg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Badeforbud , larm fra helikopter
Esbjerg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2023 september
Alt var bare centralt, vi kunne ikke bo et mere perfekt sted
Esbjerg City
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Ærgerligt når jeg lejer et sommerhus tæt på vand at man ikke må bade. Pga risiko for sundhedsfare ( Badning forbudt i vandløb og ved udløb). Jeg vil ikke anbefalet området hvis man gerne vil bade. Ellers er området fint.
Esbjerg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Ærgerligt at være så tæt på en strand hvor man ikke må bade pga sundhedsfare/ afløb. Skulle stå når man lejer sommerhuset, da vi altid lejer sommerhus tæt på vand.
Esbjerg

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet