Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
Vælg mellem 341 sommerhuse Destinationer under Sydsjælland
Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden. Huset har en stor, lys og moderne indrettet opholdsstue med brændeovn. Udgang til stor solrig terrasse. Emne nr. 071-N250

Strandene er generelt præget af roligt, lavt vand, hvilket gør dem rigtig velegnede til familier med mindre børn. Her kan I bygge sandslotte, lege og soppe i vandkanten, og selvfølgelig også tage jer en dukkert. Glæd jer til nogle skønne timer under den blå himmel og den varme sol.

Eventyrslottet Gavnø byder velkommen til sjove oplevelser for hele familien. Naturlegepladsen ”Sørøverland” er et sikkert hit for børnene; det samme gælder skattejagten og de afrikanske bjerggeder. Slotsparken danner rammen om et væld af tulipaner i maj, og liljer i august. Kig også indenfor og oplev den flotte samling af malerier og smukt indrettede værelser. De nærmeste sommerhuse ligger i Karrebæksminde og på Enø.

Når I nu er på de kanter, er det næsten ikke til at komme uden om en sejltur med M/S Friheden på den billedskønne Karrebæk Fjord. I kan gå ombord fra havnen i Karrebæksminde, havnen i Næstved samt fra broen ved Gavnø Slot. Nyd udsigten ind mod land og synet af de mange fugle; det er en både skøn og forfriskende oplevelse på en varm sommerdag. Læs mere her.

Mere fart over feltet er der i rutschebanerne i BonBon-Land. Her er forlystelser til alle vovehalse og heldigvis også for dem, der ikke er helt så modige. For mindre børn er den største attraktion nok den enormt store vandborg Pelle Piratsprøjt, så husk at tage badetøjet med.

Øst for Faxe by ligger Faxe Kalkbrud. Går I ned i kalkbruddet, befinder I jer på bunden af et 63 mio. år gammelt hav, hvor I kan gå på jagt efter fossiler. Bevæger I jer nærmere kysten indbyder området ved Faxe Ladeplads til en dejlig vandretur langs strandkanten. Her kan I også besøge Faxe Ladeplads Miniby og Park, der er en nostalgisk oplevelse af byen, som den så ud i 1900-1920'erne i miniformat.

På Camp Adventure finder du mere end 7 forskellige trætopbaner og 110 forskellige forhindringer. Så mærk adrenalinen når du hopper ud i et tarzanspring og suset fra de 39 svævebaner på op til 1/2 km.

Leje af sommerhus Sydsjælland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Sydsjælland med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Sydsjælland på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Sydsjælland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sydsjælland - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Sydsjælland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Sydsjælland. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Sydsjælland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sydsjælland her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo absolut ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Sydsjælland, et feriehus Sydsjælland eller en feriebolig Sydsjælland er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Sydsjælland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sydsjælland nu!

Vælg mellem 341 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 maj
Fantastisk område med kort afstand til strand, bademuligheder, gåture i skøn natur samt kort til autentisk bymiljø i Karrebæksminde.
Karrebæksminde
2 voksne 0 børn 2 husdyr 5 overnatninger 2024 maj
*****
Karrebæksminde
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Strand og skov var ideelt for både os og vores hund.
Roneklint
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Pænt og roligt område.
Karrebæksminde
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Vi så ikke såmeget af området
Rødvig - Stevns

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S