Ved Faxe venter jer gode ferieoplevelser. Tag rundt i området på de mange cykelruter der byder på utrolige landskaber og udsigter. Også til fods har den naturskønne egn meget at byde på. Ta’ på den kendte vandretur Camønoen, eller gå blandt de azurblå søer ved Faxe Kalkbrud. Glæd jer til Feddet med det rige fugleliv og den berømte strand. Egnen har et væld af attraktioner for børn og voksne.
Vælg mellem 27 sommerhuse
Dejligt rummeligt og børnevenligt sommerhus til 5 personer i Faxe Ladeplads.
Dejligt rummeligt og børnevenligt sommerhus til 5 personer beliggende i Faxe Ladeplads, på en lukket grund med skøn udsigt til mark og skov, og kun 400 m til vandet. Emne nr. 073-FA065

Lidt syd på Faxe ligger halvøen Feddet med hede, lyng og fyrreskov, så langt øjet rækker. Området er et internationalt anerkendt fuglebeskyttelsesområde. Der arrangeres ture Feddet rundt på islandske heste. Feddet har en af de bedste badestrande på Sjælland. Den skønne børnevenlig badestrand er omgivet af sandklitter, og her er god plads til leg, sandslotte, afslapning og vandsport. Vandet er lavt og roligt med god sandbund. Det Blå Flag vejrer over stranden, der har livreddere i højsæsonen, kiosk, toiletter og p-plads.

Stranden ved Vemmetofte er også en børnevenlig sandstrand, beliggende i et område med store skovarealer. Ved Vemmetofte Strand Camping kan børnene hygge sig på den store legeplads med klatreborg og kæmpe hoppepude.

Kysterne langs Sydsjælland er fyldt med gode fiskesteder. F.eks. ved Strandegård Dyrehave ved Faxe Ladeplads. Her fiskes fra revlen langs Dyrehave, og der kan fanges havørred, aborre, hornfisk og rimte på lavt vand – alt efter sæsonen.

Rejs 63 mio. år tilbage i tiden til dengang Danmark var dækket af hav, og der voksede et stort koralrev, hvor Faxe ligger i dag. Her levede hajer og krokodiller sammen med mere end 500 andre slags dyr. På Geomuseum Faxe kan I se fossilerne fra dyrene og høre om de mere end 900 år, man har brudt kalk i det gamle koralrev. I kan også tage med på fossiljagt i Faxe Kalkbrud og finde jeres egne fossiler.

I Gavnøs smukke trætopbane Gavnø Go Fly står 6 forskellige baner klar lige fra juniorbanen til højest oppe i Gavnøs 150-årige trækroner, hvor udfordringer, svævebaner og en storslået udsigt over fjorden venter jer. På Gavnø Slot findes Nordens største private malerisamling på 1.000 malerier, og det er oplagt at afslutte dagen i samvær med familien i den storslåede slotspark.

I et af Sjællands smukkeste landskaber ligger en af Danmarks ældste og bedst bevarede renæssanceborge, Gisselfeld Kloster. Nyd parken og naturen og besøg Paradehuset, der sælger historiske planter og potter. Frokost kan købes i Klostercafèen, og medbragt mad kan nydes i frokostlunden.

Vallø Slot ligger smukt og herskabeligt i den 15 ha store slotspark, der er opbygget i engelsk landskabsstil med store plæner og mange grupper af gamle træer. Fra Slotsparken er der en glidende overgang til Vallø Dyrehave, hvor naturen får lov at boltre sig mere på egne præmisser.

Faxe Ladeplads Miniby er et sjovt besøg for både store og små. Gå rundt blandt de små huse og bygninger, der er nøjagtigt gengivet ned til mindste detalje. Besøg også det arbejdende værksted og se bygningerne blive til. I minibyen er det tilladt at spise sin medbragte mad, og besøget kan sluttes af med et slag minigolf.

Børnedyrskuet i Piberhusfolden nær Bregentved Gods afholdes hvert år i weekenden i uge 26. Dyrskuepladsen summer af aktivitet, når ca. 300 børn og unge udstiller deres kæledyr og dyster mod hinanden på viden om dyret og i konkurrencer som f.eks. kaninhop og ponylege. Her er hesteshow, traktortræk, tivoli og masser af boder på pladsen, og ved den store gratis legeplads kan de yngste få en træktur på en pony.

Forlystelsespark BonBon-Land i Holme-Olstrup nær Næstved byder på forlystelser for børn i alle aldre og masser af hyggelige legepladser. Alle forlystelser er gratis, når indgangen er betalt. Køb enten jeres mad i parken eller medbring selv madkurven.

Næstved Legeland et rigtig godt bud på en regnvejrsdag. Store og små rutsjebaner, hoppeborge, junglebaner, boldborge, forhindringsbaner og meget mere venter bare på, at I kigger forbi. I kan nyde jeres medbragte mad i legelandet eller købe en frisk sandwich, is, specialkaffe m.m. i caféen. Alle forlystelser er gratis, når indgangen er betalt. Faxe svømmehal har foruden svømmebaner et opvarmet bassin med rutsjebane til de helt små, samt sauna og solarium.

Hos Gardehusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening i Næstved kan I gå på opdagelse i bl.a. en kampvogn, da alle køretøjer må røres ved og kravles på/i.

I H.C. Andersens Verden ved Præstø kan I både se, høre, mærke og spille forfatterens velkendte eventyr. Mød de mange eventyr figurer, besøg prinsessens slot, og gå ombord i den store udklædningskasse.

Leje af sommerhus ved Faxe med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Faxe med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning ved Faxe er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus ved Faxe nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Faxe - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus ved Faxe. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Faxe. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Faxe hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Faxe her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Faxe, et feriehus ved Faxe eller en feriebolig ved Faxe er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie ved Faxe til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Faxe nu!

Vælg mellem 27 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Vil glæde os til at besøge det igen om sommeren
Fakse Ladeplads
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Det er et rigtig fint område med fin badestrand lige forenden af vejen og ikke langt ind til en lille fin by. Det ligger godt i fht at komme rundt i det sydsjællandske. Tæt på skovtårnet, Faxe kalkbrud, Bon Bon land, ikke langt til Møn m.m.
Fakse Ladeplads
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 december
Vi har været i Faxeladeplads både sommer og vinter. Har haft dejlige cykel/ og gåture i omegnen. Gode indkøbs muligheder.
Fakse Ladeplads

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydsjælland

    Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
    Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S