Idyllisk beliggende mellem Karrebæksminde Bugt og Karrebæk Fjord ligger halvøen Enø - forbundet med Karrebæksminde med en klapbro. De udsøgte sandstrande er perfekte for børnefamilier til badeture og leg i sandet og til bare at nyde at være sammen og holde fri. Det eftertragtede Blå Flag vejrer over området og vidner om høj badevandskvalitet og fint bademiljø ved stranden.
Vælg mellem 74 sommerhuse
Velholdt sommerhus til 6 personer beliggende i rolige omgivelser på Enø.
Velholdt sommerhus til 6 personer beliggende i rolige omgivelser på Enø. Huset ligger højt og har en god udsigt. Emne nr. 071-N037

På den nordlige del af Enø ligger øens eneste by og sommerhusområdet, mens den østlige ende af øen er et beskyttet vådområde. Fuglebeskyttelsesområdet har et enestående fugleliv med bl.a. mange smukke rovfugle og er rasteplads for spændende trækfugle og vandfugle. Naturen her er uforstyrret og emmer af fred og ro og er et perfekt mål for trave- og cykelture. Cykler kan lejes både ved Karrebæksminde Turistbureau.

Den lille fiskerby Karrebæksminde er en rigtig ferieby med badeliv, campingplads, restauranter, cafeer, ishus, minigolf og ikke mindst lystbådehavnen. Friske fisk og skaldyr kan købes langs Kanalen. Tag dem med hjem eller nyd dem på stedet ved de små borde, som fiskehandlerne har sat frem. I kan også fange middagsmaden selv, da fjorden på både nord og øst siden er et rigtigt godt sted at tage på fisketur efter krabber, fladfisk og fjordrejer og havørreder i sæsonen.

En anden god måde at opleve den smukke natur ved Enø på er at tage på tur med det hyggelige skib M/S Friheden. Skibet sejler mellem Næstved Havn, Karrebæksminde og Gavnø. Nyd en dag på vandet og benyt turen til et besøg på Gavnø Slot.

Gavnø er en rigtig eventyr ø. Allerede i 1100-tallet lå her en sørøverborg, men i 1398 købte Dronning Margrethe den I. borgen og lod i stedet opføre et nonnekloster for adelige jomfruer. I dag er Gavnø Slot et af Danmarks smukkeste rokokoslotte med bl.a. Nordens største private malerisamling på mere end 1.000 malerier fra det 16., 17. og 18. årh. Gavnø Slotspark er Danmarks smukkeste blomsterløgspark med mere end en halv mio. blomsterløg. Besøg også Gavnø Klosterkirke og Danmarks eneste slotsbryggeri. Oplev Sørøverland, Gavnø Go Fly og tag med på skattejagt. Ta’ madkurven med og nyd den i slotsparken eller i det nye picnicområde. Stedet har handicaptoilet og kørestolsramper.

Har I lyst til flere oplevelser på vand, er kanotur på Susåen en herlig naturoplevelse for hele familien. Susåen slynger sig smukt gennem egnen omkring Næstved. Hele Susåløbet er Sjællands mest vandrige åsystem og levested for masser af vadefugle, havørne, isfugle, vandstære og store mængder gæs på træk. Susåen løber gennem Næstved til udløbet i Karrebæk Fjord.

Kun en halv times kørsel fra Enø ligger BonBon-Land, som store og små legebørn vil elske at besøge. Når entréen er betalt, er alle kørende forlystelser gratis. Her er masser af spænding og fart for familiens vovehalse, men også aktiviteter for de helt små. For hele familien kan anbefales nordens længste raftingbane - Bæver Rafting. Parken har mange grønne områder, hvor der kan hygges, slappes af og tankes energi til nye oplevelser.

13 km fra Enø ligger egnens største by – Næstved. Hver kan I shoppe løs i spændende designerbutikker. Næstved Storcenter byder på alle de kendte butikskæder, og her er vejret altid shoppe vejr. Byen er rig på middelalderlig arkitektur og har flere interessante museer. Næstved Automobilmuseum er Danmarks største private samling af biler, motorcykler, knallerter, landbrugsmaskiner og fly. Her er nostalgi for alle pengene og masser af gode historier.

Leje af sommerhus på Enø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus på Enø med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning på Enø er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus på Enø nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Enø - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus på Enø. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie på Enø. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus på Enø hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus på Enø her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for, at uanset hvornår du lejer et sommerhus på Enø, et feriehus på Enø eller en feriebolig på Enø, er der ikke andre, der har en billigere pris, end vi har. Feline er ferie på Enø til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus på Enø nu!

Vælg mellem 74 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 maj
Fantastisk område med kort afstand til strand, bademuligheder, gåture i skøn natur samt kort til autentisk bymiljø i Karrebæksminde.
Karrebæksminde
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Enø er en hyggelig lille by
Karrebæksminde Strand
6 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Enø er altid dejlig
Karrebæksminde
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Lækker natur
Karrebæksminde/Enø
2 voksne 0 børn 0 husdyr 27 overnatninger 2023 november
På grund af vinteren, det er skønt om sommeren.
Karrebæksminde/Enø

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydsjælland

    Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
    Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S