Karrebæksminde er et naturskønt og populært område med knap 100 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste og mest børnevenlige på Sydsjælland. Gavnø Slot byder indenfor til eventyrlige oplevelser for hele familien. I kan tage på en afslappende sejltur på fjorden og fiske efter fladfisk, krabber og rejer sammen med børnene.
Vælg mellem 99 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 4 personer ved Karrebæksminde i gåafstand fra en dejlig badestrand.
Dejligt sommerhus til 4 personer ved Karrebæksminde. Huset ligger i et roligt område, i gåafstand til dejlig badestrand og kun 6 km fra den hyggelige og spændende by Næstved. Emne nr. 130-K50677

Karrebæksminde er en super hyggelig fiskerby med en meget afslappet atmosfære. I kan købe friske fisk og skaldyr og tage med hjem, eller I kan smage på de friske råvarer på en af restauranterne eller cafeerne. Naturen er flot og byder på et rigt fugleliv og mange muligheder for cykelture.

Karrebæksminde Strand er en af de allerbedste og mest børnevenlige strande på Sydsjælland. Her er det fineste sand og vandet er lavt, så her er perfekte forhold for familier. Glæd jer til at soppe og lege med badedyr, til at bygge sandslotte kort sagt: glæd jer til at slappe af i det varme sand.

Lige i nærheden byder Eventyrslottet Gavnø på et væld af oplevelser. Kig indenfor og se de smukke gæsteværelse på slottet, den store samling af malerier og slotsparken med de mange, farvestrålende blomster. Børnene vil elske at komme med på skattejagten og boltre sig på naturlegepladsen og du kan være sikker på at de også gerne vil hilse på de afrikanske bjerggeder. Glæd jer til nogle dejlige timer i en verden af eventyr. Læs mere her.

Fra havnen i Karrebæksminde kan I gå ombord på M/S Friheden og nyde udsigten ind mod land. Sejlturen er flot på en varm sommerdag, og er en sjov oplevelse for hele familien; ikke mindst for børnene som måske ikke har prøvet at sejle før.

Området byder på rigtig gode muligheder for lystfiskeri efter især fladfisk, og er også perfekt til at fange krabber og fjordrejer. Tag net og spand med og tag på ”jagt” sammen med børnene.

I området omkring Karrebæksminde er der mange skønne naturoplevelser og seværdigheder, læg f.eks. vejen en tur forbi det arbejdende møllemuseum, Herluflille Mølle.

Leje af sommerhus Karrebæksminde med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Karrebæksminde med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Karrebæksminde på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Karrebæksminde nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Karrebæksminde - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Karrebæksminde. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Karrebæksminde. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Karrebæksminde hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Karrebæksminde her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Karrebæksminde, et feriehus Karrebæksminde eller en feriebolig Karrebæksminde er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Karrebæksminde til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Karrebæksminde nu!

Vælg mellem 99 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Enø er altid dejlig
Karrebæksminde
1 voksen 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Man bor virkelig tæt. Godt at man kan komme til vandet på 5 min. Ellers ville det være øv..
Karrebæksminde/Vesterhave
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Lækker natur
Karrebæksminde/Enø
2 voksne 0 børn 0 husdyr 27 overnatninger 2023 november
På grund af vinteren, det er skønt om sommeren.
Karrebæksminde/Enø
2 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 oktober
Rigtigt hyggeligt område med mange gode lokale forretninger.
Enø

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydsjælland

    Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
    Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S