Vesterhave er et roligt sommerhusområde ved den dejlige bade- og fiskerby Karrebæksminde. Flere af husene ligger tæt på den lange kyststrækning ved Smålandsfarvandet. Glæd jer til historiske seværdigheder, dage med fiskestang og ture på cykel eller til fods i den skønne natur. Spænding, fart og sjov for børnene, dejlige dage med hygge og leg ved stranden og de smukkeste solnedgange ved havet.
Vælg mellem 27 sommerhuse
Lyst indrettet sommerhus til 6 personer beliggende i Vesterhave 100 m fra badestrand.
Lyst indrettet sommerhus til 6 personer beliggende i Vesterhave med udsigt over havet og 100 m fra badestrand. Huset er allergivenligt og et ikke ryger hus. Emne nr. 071-N112

I Karrebæksminde er der ægte badebystemning med røgede fisk, caféer, campingplads og minigolf. Fjordhuset i Karrebæksminde tilbyder gennem hele året aktiviteter for både store og små. I kan bl.a. prøve kræfter med kajaksejlads og være med til de mange sommeraktiviteter for børnefamilier. Fra havnen kan I gå ombord på M/S Friheden. Sejlturen er flot på en varm sommerdag og er en sjov oplevelse for hele familien.

Karrebæksminde Strand og Enø er nogle af de allerbedste og mest børnevenlige strande på Sydsjælland. Her kan I lege i det fineste sand og bade i det lave vand. Helt perfekt til en dag i samvær med familien på stranden, hvor de voksne kan slappe af og læse en bog, mens børnene hygger sig med at bygge sandslotte. Lystfisker kan glæde sig over de gode fiskeforhold, hvor der især er mange fladfisk, krabber og fjordrejer. Tag net og spand med og tag med børnene på krabbejagt.

Læg vejen forbi det arbejdende møllemuseum, Herluflille Mølle og den smukt beliggende og særdeles velholdte herregård Rønnebæksholm, hvor der venter jer mere end 700 års spændende historie og en flot udstilling af moderne kunst.

Halvøen Avnø er et af Sjællands bedste steder at opleve den spættede sæl. Der er anlagt kørestolsvenlige stier og fugletårn i Nokkeskov, hvor I rigtigt kan følge sælerne i fjorden og de mange fugle. Midt på halvøen finder I Naturcentret, som har åbent året rundt og døgnet rundt. Blandt Danmarks ca. 500 fredede jættestuer er kun få så flotte som Månehøj og Østerhøj på Svinø. Begge er fra bondestenalderen, restaureret af Nationalmuseet og indgår i et offentligt tilgængeligt stisystem.

Ta’ en tur til Holsteinborg Slot, der er som taget ud af et eventyr. Den imponerende og smukke hovedbygning er omgivet af en voldgrav og ligger med direkte udsigt over Smålandsfarvandet, Storebælt og de idylliske småøer. H.C. Andersen var en hyppig gæst på Holsteinborg, og på guidede rundvisninger kan man bl.a. se hans værelser og høre fortællinger om hans mange besøg. I er velkommen til at besøge slotsparken på egen hånd.

Gavnø er endnu et eventyrslot. Kig indenfor og se de smukke gæsteværelser og Nordens største malerisamling på 1.000 malerier. Børnene vil elske at komme med på skattejagten og boltre sig på naturlegepladsen. Gavnø Go Fly har hele 6 forskellige baner lige fra juniorbanen til baner højest oppe i Gavnøs 150-årige trækroner. Sikkerheden er i top, så det er op til jer, hvor højt op I tør komme. Nede på jorden igen kan I klappe de afrikanske bjerggeder og afslutte dagen og hygge jer i den storslåede slotspark.

For 63 mio. år siden var Danmark dækket af hav, og der voksede et stort koralrev med hajer og krokodiller, hvor Faxe ligger i dag. På Geomuseum Faxe kan I se fossilerne fra dyrene og høre om de mere end 900 år, man har brudt kalk i det gamle koralrev. I kan også gå tur blandt de azurblå søer ved kalkbruddet og finde jeres egne 63 mio. år gamle fossiler.

I de hyggelige gågader i Næstved finder I et stort udvalg af butikker, caféer og restauranter. Skulle vejret ikke være til udendørs shopping, er det en god ide at besøge Næstved Storcenter.

Næstved Legeland et rigtig godt bud til en regnvejrsdag. Store og små rutsjebaner, hoppeborge, junglebaner, boldborge, forhindringsbaner og meget mere venter bare på, at I kigger forbi. I kan nyde jeres medbragte mad i legelandet eller købe sandwich, is, specialkaffe m.m. i caféen. Alle forlystelser er gratis, når indgangen er betalt. Faxe svømmehal har foruden svømmebaner et opvarmet bassin med rutsjebane til de helt små, samt sauna og solarium.

Hos Gardehusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening i Næstved kan I røre ved og kravle på/i køretøjerne og gå på opdagelse i bl.a. en kampvogn.

Forlystelsespark BonBon-Land i Holme-Olstrup nær Næstved byder på forlystelser for børn i alle aldre og masser af hyggelige legepladser. Alle forlystelser er gratis, når indgangen er betalt. Køb enten jeres mad i parken eller medbring selv madkurven.

Leje af sommerhus i Vesterhave med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus i Vesterhave med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Vesterhave på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Vesterhave nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Vesterhave - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Vesterhave. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Vesterhave. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Vesterhave hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Vesterhave her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Vesterhave, et feriehus i Vesterhave eller en feriebolig i Vesterhave er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Vesterhave til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Vesterhave nu!

Vælg mellem 27 sommerhuse

Områdeanmeldelser

1 voksen 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Man bor virkelig tæt. Godt at man kan komme til vandet på 5 min. Ellers ville det være øv..
Karrebæksminde/Vesterhave
7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Skønt område udsigt til vand
Karrebæksminde
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Skønt område
Vesterhave
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 april
Gode grønne omgivelser. Dejlige strand
Vesterhave

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydsjælland

    Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
    Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S