Næstved er en charmerende købstad med suveræne muligheder for shopping. Sommerhusene i området ligger ved nogle af Danmarks bedste og mest børnevenlig strande. Sejl en tur på Karrebæksminde Fjord og besøg Eventyrslottet Gavnø og BonBon-Land.
Vælg mellem 83 sommerhuse
sommerhus næstved_130-K51483
Emne nr. 130-K51483.

Næstved er den største by på Sydsjælland, og har rødder som strækker sig hele vejen tilbage til 1100-tallet. Allerede dengang var handel en vigtig aktivitet på Axeltorv og Hjultorv – og det er også den dag i dag. Bymiljøet med de mange specialforretninger, indkøbscentrene og torvedage giver super gode muligheder for shopping – glæd jer til nogle hyggelige timer med jagt på gode tilbud.

De fleste sommerhuse ved Næstved ligger i utroligt naturskønne omgivelser ved Karrebæksminde Fjord, kun få kilometer syd for Næstved by. Strandene her er nogle af de mest børnevenlige i hele Danmark; glæd jer til at nyde livet ved vandet på en dejlig varm sommerdag, hvor solen skinner fra en skyfri, blå himmel.

Udsigten ud over fjorden er flot inde fra land – men det modsatte er nu også tilfældet. Tag en tur med det gode skib M/S Friheden, og nyd synet af det glitrende vand, landskabet og det rige fugleliv på fjorden.

Skibet lægger bl.a. til ved en af områdets største attraktioner, Eventyrslottet Gavnø. Her venter en utrolig smuk udstilling af Flora Danica porcelæn, en flot samling af malerier og et kig ind i nogle af slottets kunstfærdigt udsmykkede værelser. Slotsparken byder på tulipanfestival i maj og liljefestival i august. Børnene vil elske at tage på skattejagt og besøge de afrikanske bjerggeder – og også at lege på den pragtfulde naturlegeplads Sørøverland.

Forlystelsesparken BonBon-Land ligger nærmest lige uden for døren, når turen går til Næstved; det tager i hvert fald ikke mange øjeblikke af køre dertil. Glæd jer til en dejlig dag med adgang til mere end 60 forskellige forlystelser og aktiviteter; her er noget for børn og voksne i alle aldre.

Privat sommerhusudlejning Næstved - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Næstved er privat ejede. Af samme årsag kan du faktisk kun leje et privat sommerhus Næstved. Når du bestemmer at leje sommerhus privat Næstved hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti.

Desuden får du lokal service på alle destinationer igennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Næstved? Svaret er nemt: Lej sommerhus privat Næstved hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Næstved
Her finder du døgnet rundt det største udvalg af sommerhuse Næstved. Vi har samlet sommerhuse Næstved fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget lettere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Næstved på ét sted!

Leje af sommerhus Næstved med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Næstved med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Næstved har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Næstved nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Næstved - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Næstved. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Næstved. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Næstved hos Feline nu!
Ferie til en go´pris - lej sommerhus Næstved her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo bestemt ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Næstved, et feriehus Næstved eller en feriebolig Næstved er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Næstved til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Næstved nu!

Vælg mellem 83 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydsjælland

    Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
    Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Emne nr._ 090-40424