Næstved er en charmerende købstad med suveræne muligheder for shopping. Sommerhusene i området ligger ved nogle af Danmarks bedste og mest børnevenlig strande. Sejl en tur på Karrebæksminde Fjord og besøg Eventyrslottet Gavnø og BonBon-Land.
Vælg mellem 110 sommerhuse
Næstved

Næstved er den største by på Sydsjælland, og har rødder som strækker sig hele vejen tilbage til 1100-tallet. Allerede dengang var handel en vigtig aktivitet på Axeltorv og Hjultorv – og det er også den dag i dag. Bymiljøet med de mange specialforretninger, indkøbscentrene og torvedage giver super gode muligheder for shopping – glæd jer til nogle hyggelige timer med jagt på gode tilbud.

De fleste sommerhuse ved Næstved ligger i utroligt naturskønne omgivelser ved Karrebæksminde Fjord, kun få kilometer syd for Næstved by. Strandene her er nogle af de mest børnevenlige i hele Danmark; glæd jer til at nyde livet ved vandet på en dejlig varm sommerdag, hvor solen skinner fra en skyfri, blå himmel.

Udsigten ud over fjorden er flot inde fra land – men det modsatte er nu også tilfældet. Tag en tur med det gode skib M/S Friheden, og nyd synet af det glitrende vand, landskabet og det rige fugleliv på fjorden.

Skibet lægger bl.a. til ved en af områdets største attraktioner, Eventyrslottet Gavnø. Her venter en utrolig smuk udstilling af Flora Danica porcelæn, en flot samling af malerier og et kig ind i nogle af slottets kunstfærdigt udsmykkede værelser. Slotsparken byder på tulipanfestival i maj og liljefestival i august. Børnene vil elske at tage på skattejagt og besøge de afrikanske bjerggeder – og også at lege på den pragtfulde naturlegeplads Sørøverland.

Forlystelsesparken BonBon-Land ligger nærmest lige uden for døren, når turen går til Næstved; det tager i hvert fald ikke mange øjeblikke af køre dertil. Glæd jer til en dejlig dag med adgang til mere end 60 forskellige forlystelser og aktiviteter; her er noget for børn og voksne i alle aldre.

Vælg mellem 110 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Hyggeligt fredeligt område med mulighed for gode gåture.
Svinø
2 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 oktober
Rigtigt hyggeligt område med mange gode lokale forretninger.
Enø
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Rigtig god udsigt
Karrebæksminde
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 september
Fin natur
Karrebæksminde
5 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Huset ligger så man kan gå til både spisesteder/havnen og badestrand.
Karrebæksminde

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydsjælland

    Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
    Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S