Ved Præstø Fjord og Faxe Bugt ligger den hyggelige by Præstø med brolagte gader, velbevarede huse og autentisk købstads miljø. Mærk atmosfæren i den hyggelige naturhavn og nyd en dag på en af områdets dejlige badestrande. En vandre- eller cykeltur byder på skønne naturoplevelser, og her er oplevelser og seværdigheder for alle inden for kunst, kultur og naturhistorie - og for legebørn i alle aldre.
Vælg mellem 26 sommerhuse
Specielt sommerhus til 6 personer ved Bønsvig Strand i Præstø. Tæt på strand og lille badebro.
Specielt sommerhus til 6 personer ved Bønsvig Strand i Præstø. Huset ligger tæt på strand og en lille badebro. Gode chancer for lystfiskere ved kysterne. Nyd aftenen på den store terrasse og nyd udsigten til naturen. Emne nr. 130-K51711

Den romantiske atmosfære med de fredede pakhuse og den gamle toldbygning minder om havnens fortid som travl trafikhavn, hvor handelsskibe sejlede i fast rutefart. Shop i de mange specialbutikker og stil sulten på et af byens spisesteder, f.eks. Hotel Frederiksmindes gourmetrestaurant, der blev nominerede som "Årets restaurant 2014" i Den danske spiseguide.

Tæt på byen ligger Præstø strand, der er en rolig og børnevenlig strand med badebro. Stranden har det eftertragtede Blå Flag, som tegn på høj badevandskvalitet og et fint miljø på og omkring stranden, bl.a. toiletter (også handicap) og borde/bænke m. grillplads, hvor I kan nyde dagens måltider. Se den smukke solnedgang fra denne eller en af de andre fine strande i området.

Lidt nordvest for byen ligger Nysø Gods, der er kendt for sin fine kunstsamling. Billedhuggeren Bertel Thorvaldsens atelier står som et museum med skulpturer, som han udførte her i sine sidste leveår. Den internationalt anerkendte lokale kunstner, Jeppe Hein, står bag det smukke og sjove springvand ved Præstø Havn. I juli md. er H.C. Andersens verden åben - en teaterpark med hyggelige oplevelser for hele familien.

Lidt uden for byen ligger Rødeled, der er Danmarks ældste fungerende pottemageri. På det arbejdende museum følges stadigt de gamle håndværksmæssige traditioner, selv om det traditionelle design har fået et moderne udtryk. Besøg et rigtigt gammeldags pottemagerværksted og følg processen fra ler til færdigt lertøj.

Det naturskønne område ved Præstø er et oplagt valg til en vandre- eller cykeltur. Oplev f.eks. naturen på en af de smukke Margueritruter, eller tag på en historisk tur på Jungshoved-egnen. Det var her, Gøngehøvdingen Svend Poulsen tilføjede fjenden svære tab under svenskekrigene i 1658-59. I dag er egnen fredelig og uforstyrret med stråtækt idyl, marker, skove og klinter.

Kun en halv times kørsel fra Præstø ligger det smukke Møns Klit, der ubestridt er en af Danmarks allerstørste naturseværdigheder. Det 6 km lange kridtbjerg knejser langs kysten, og alle, også kørestolsbrugere og dårligt gående kan nyde den storslåede udsigt fra Freuchens Pynt, da der er anlagt en 267 m. lang træbelagt sti. Klinten har et rigt dyre- og planteliv og er bl.a. ynglested for vandrefalken. På Falkoneriet kan I se og høre meget mere om falkejagt og dens kulturhistorien.

GeoCenter Møns Klint tager jer med på en interaktiv rejse 70 mio. år tilbage i tiden til Kridttidens tropiske hav. Her er oplevelser til en hel dag. Saml fossiler, klatr i trætoppe, oplev vandet både over, på og under, flyv med drager, mød dinosaurusser i den flotte 3D-biograf og meget mere.

Familiens lystfiskere kan glæde sig over de fine fiskesteder både i fiskesøer, i fjorden og langs Østersøkysten. Vesterled Put And Take få km fra Præstø er en familievenlige fiskesø med masser af oplevelser i den skønne natur for hele familien. Her er også en børnesø og en legeplads, så børnene både kan fiske og lege. Året rundt afholdes der fiskekonkurrencer med fine præmier. På Møn har I mulighed for at booke en af de lokale guider, så I er sikret en lærerig og mindeværdig oplevelse ved fiskevandet.

Faxe Kalkbrud er Danmarks største hul, hvor der for over 60 mio. år siden fandtes hajer, krokodiller og blæksprutter samt smukke koraller. Koraller, hajtænder, krabbeskjolde og muslingeskaller er blot nogle af de mange forsteninger, kalken indeholder.

Forlystelsesparken BonBon-Land har vilde forlystelser med vand og i luften, men også sjove aktiviteter til de helt små.

Præstø ligger en times kørsel fra København. Børnefamilier har kåret Experimentarium City som den attraktion, der har flest aktiviteter for børn. Tivolis gamle smukke have har rigtig meget at byde på, og I Københavns Zoo kan I møde alverdens store og små, vilde og eksotiske dyr.

praestohandel.dk kan I finde al den information, I søger om Præstø og de mange arrangementer, der løbende afholdes i byen.

Privat sommerhusudlejning i Præstø - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning i Præstø er i privat eje. Af den grund kan man faktisk kun leje et privat sommerhus i Præstø. Når du bestemmer dig for at leje sommerhus privat i Præstø hos Feline, kommer du ikke ud for, at noget går galt.

Vi er på din side hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service på alle destinationer via Felines partnere. Sommerhus privat udlejning i Præstø? Svaret er nemt: Lej sommerhus privat i Præstø hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Præstø
På dette website finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i Præstø. Feline giver dig sommerhuse i Præstø fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det virkelig let at søge blandt dem. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje i Præstø på ét sted!

Leje af sommerhus i Præstø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Præstø med netop den beliggenhed, du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning i Præstø på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Præstø nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Præstø - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Præstø. Her kan du uden problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Præstø. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Præstø hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Præstø her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Præstø, et feriehus i Præstø eller en feriebolig i Præstø, er der ingen, der har en billigere pris, end vi har. Feline er ferie i Præstø til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Præstø nu!

Vælg mellem 26 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydsjælland

    Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
    Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Dejligt sommerhus til 4 personer i Kulhuse med egen solopvarmet udendørs swimmingpool.