Næs er et hyggeligt og familievenligt sommerhusområde lidt nord for Vordingborg. Næs og Skaverup Strand er et utrolig smukt og fredeligt naturområde lige ned til Avnø fjord med et rigt fugle- og dyreliv. Oplev sæler i fjorden, jættestuer på Svinø, eventyrlige slotte, store slanger og krokodiller. I kan også finde jeres egne fossiler, sejle i kajak eller bare nyde en rolig dag med leg på stranden.
Vælg mellem 19 sommerhuse
Ældre og charmerende feriehus til 6 personer beliggende i Næs på en 1722 m² naturgrund med terrasse med adgang til en ca. 40 m² stor swimmingpool.
Ældre og charmerende feriehus til 6 personer beliggende i Næs på en 1722 m² naturgrund med terrasse med adgang til en ca. 40 m² stor swimmingpool. Poolen er åben fra ca. 1. juni til 1. september, og bliver delvis opvarmet af solvarmeanlæg. Emne nr. 034-8300

Halvøen Avnø er et af Sjællands bedste steder at opleve den spættede sæl. Der er anlagt kørestolsvenlige stier og fugletårn i Nokkeskov, hvor I rigtigt kan følge sælerne i fjorden og de mange fugle. Midt på halvøen finder I Naturcentret, som har åbent året rundt og døgnet rundt. Centret har bord-bænkesæt, bålpladser og vandpost samt en beachvolley bane, så I kan sagtens bruge en hel dag her.

Området er fuld af historie. I yngre jernalder og vikingetid lå der en lille bebyggelse på Næs, hvor vikingeskibene kunne lægge til. Udgravninger har bl.a. afsløret huse, værksteder og brønde. Blandt Danmarks ca. 500 fredede jættestuer er kun få så flotte som Månehøj og Østerhøj på Svinø. Begge er fra bondestenalderen, restaureret af Nationalmuseet og indgår i et offentligt tilgængeligt stisystem, så læg vandreturen her forbi.

Gavnø er et rigtigt eventyrslot. Kig indenfor og se de smukke gæsteværelser og Nordens største malerisamling på 1.000 malerier. Børnene vil elske at komme med på skattejagten og boltre sig på naturlegepladsen. Gavnø Go Fly har hele 6 forskellige baner lige fra juniorbanen til baner højest oppe i de 150-årige trækroner. Sikkerheden er i top, så det er op til jer, hvor højt op I tør komme. Nede på jorden igen kan I klappe de afrikanske bjerggeder og afslutte dagen i samvær med familien i den storslåede slotspark.

Gisselfeld Kloster er en af Danmarks ældste og bedst bevarede renæssanceborge. Nyd parken og naturen og besøg Paradehuset, der sælger historiske planter og potter. I kan købe frokost i Klostercafèen eller nyde den medbragte madkurv i frokostlunden.

For 63 mio. år siden var Danmark dækket af hav, og der voksede et stort koralrev med hajer og krokodiller, hvor Faxe ligger i dag. På Geomuseum Faxe kan I se fossilerne fra dyrene og høre om de mere end 900 år, man har brudt kalk i det gamle koralrev. I kan også gå tur blandt de azurblå søer ved kalkbruddet og finde jeres egne 63 mio. år gamle fossiler.

Der er stadigt krokodiller i Danmark. Europas største krokodille lever i dag i Krokodille Zoo i Eskilstrup på Falster. I kan besøge den og en ægte albino krokodille, sabelkattens efterfølger træleoparden samt en 6 m. og 100 kg. stor slange i zooen.

Den hyggelige lille fiskerby Karrebæksminde har ægte badebystemning med røgede fisk, caféer og minigolf. Fjordhuset i Karrebæksminde tilbyder gennem hele året aktiviteter for både store og små. I kan bl.a. prøve kræfter med kajaksejlads, og fra havnen kan I gå ombord på M/S Friheden og tage med på tur. Karrebæksminde Strand og Enø er nogle af de allerbedste og mest børnevenlige strande på Sydsjælland. Her er det fineste sand, og vandet er lavt, så forholdene er perfekte for familier, der vil bade, lege i sandet eller bare slappe af. Området byder på rigtig gode muligheder for lystfiskeri efter især fladfisk, krabber og fjordrejer. Tag net og spand med og tag børnene med på krabbejagt.

I H.C. Andersens Verden ved Præstø kan I både se, høre, mærke og spille forfatterens velkendte eventyr. Mød de mange eventyr figurer, besøg prinsessens slot, og gå ombord i den store udklædningskasse.

I Vordingborg kan I leje cykler, hvis I ikke selv har dem med. Børnene vil elske et besøg i ”Farmorhuset”, hvor der altid er masser af aktiviteter for de yngste. I de hyggelige gågader i Vordingborg, Præstø og Næstved finder I et stort udvalg af butikker, caféer og restauranter. Skulle vejret ikke være til udendørs shopping, er det en god ide at besøge Næstved Storcenter.

Næstved Legeland et rigtig godt bud på aktiviteter på en regnvejrsdag. Store og små rutsjebaner, hoppeborge, junglebaner, boldborge, forhindringsbaner og meget mere venter bare på, at I kigger forbi. Faxe svømmehal er et andet godt bud. Foruden svømmebaner er her et opvarmet bassin med rutsjebane til de helt små, samt sauna og solarium. Hos Gardehusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening i Næstved kan I røre ved og kravle på/i køretøjerne og gå på opdagelse i bl.a. en kampvogn.

Forlystelsespark BonBon-Land i Holme-Olstrup nær Næstved byder på forlystelser for børn i alle aldre og masser af hyggelige legepladser. Alle forlystelser er gratis, når indgangen er betalt. Køb enten jeres mad i parken eller medbring selv madkurven.

Leje af sommerhus Ved Næs med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Ved Næs med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Ved Næs har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Ved Næs nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Ved Næs - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Ved Næs. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Ved Næs. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Ved Næs hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Ved Næs her

Vælg mellem 19 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Centralt når man vil ud og se seværdigheder på Lolland, Falster, Møn og det sydvestlige Sjælland
Skaverup
2 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 oktober
Virkelig smukt
Skaverup
1 voksen 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2022 maj
Kanon syntes jeg
Næs

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydsjælland

    Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
    Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S