Sommerhusene ved Bønsvig ligger på dejlige uforstyrrede grunde med masser af frisk luft og plads til lege og familiehygge. Her er fred og ro og samtidig kun kort vej til områdets mange attraktioner. Skønne badestrande, naturskønne udflugtsmål, historiske naturoplevelser, slotte, fart og spænding. Fra strandengen ved Bønsvig er der en storslået udsigt over Bøgestrømmen, Møn og Nyord.
Vælg mellem 20 sommerhuse
Højtbeliggende sommerhus til 8 personer i Bønsvig med egen udendørs swimmingpool.
Højtbeliggende sommerhus til 8 personer i Bønsvig med fjordkig og egen udendørs swimmingpool. I huset findes desuden spabad og sauna. Der er kun 12 km til byen Præstø med det hyggelige, gamle bymiljø. Emne nr. 130-K51705

Halvøen Feddet ligger som en naturskøn perle nord for Bønsvig. Halvøen er et internationalt anerkendt fuglebeskyttelsesområde med hede, lyng og fyrreskov, så langt øjet rækker. Der arrangeres ture Feddet rundt på islandske heste. På Feddet finder I også en af de bedste badestrande på Sjælland. Den skønne børnevenlig badestrand er omgivet af sandklitter, og her er god plads til leg, sandslotte, afslapning og vandsport. Vandet er lavt og roligt med god sandbund. Det Blå Flag vejrer over stranden, der har livreddere i højsæsonen, kiosk, toiletter og p-plads.

Besøg den smukke gamle købstad Præstø, hvor de historiske huse og velbevarede gader emmer af nostalgi. Præstø er en by tæt på vandet, og havnen er byens naturlige midtpunkt. Lystbådehavnen har 300 bådepladser og er et paradis for lystsejlere. Ta’ jer også tid til shopping i byens specialbutikker. I H.C. Andersens Verden ved Præstø kan I både se, høre, mærke og spille forfatterens velkendte eventyr. Mød de mange eventyr figurer, besøg prinsessens slot, og gå ombord i den store udklædningskasse.

Lad udflugten gå til Møns Klint, der med sine imponerende 128 meter er Danmarks højeste Klint og en del af UNESCOs Verdensnaturarv. Klinten er opbygget af flere geologiske lag - bl.a. det enestående fiskeler, som stammer fra en asteroide, som ramte jorden for 65,5 mio. år siden – på samme tidspunkt, hvor dinosaurerne uddøde. Ad Stevns Klint Trampesti kan man vandre de godt 22 km mellem Rødvig Havn og Bøgeskov Havn. Følg stien langs klintekanten og nyd den unikke udsigt over bugter og vige ind mod klinten.

For 63 mio. år siden var Danmark dækket af hav, og der voksede et stort koralrev, hvor Faxe ligger i dag. Dengang levede hajer og krokodiller her. På Geomuseum Faxe kan I se fossilerne fra dyrene og høre om de mere end 900 år, man har brudt kalk i det gamle koralrev. I kan også gå tur blandt de azurblå søer ved kalkbruddet og finde jeres egne 63 mio. år gamle fossiler.

Kysterne langs Sydsjælland er fyldt med gode fiskesteder, og her fanges havørred, aborre, hornfisk og rimte på lavt vand – alt efter sæsonen. Ta’ rundt i området på de mange cykel- og vandreruter og nyd det utrolige landskab. Ta’ f.eks. på den kendte vandretur Camønoen.

Børnedyrskuet i Piberhusfolden nær Bregentved Gods afholdes hvert år i weekenden i uge 26. Dyrskuepladsen summer af aktivitet, når ca. 300 børn og unge udstiller deres kæledyr og dyster mod hinanden på viden om dyret og i konkurrencer som f.eks. kaninhop og ponylege. Her er hesteshow, traktortræk, tivoli og masser af boder på pladsen, og ved den store gratis legeplads kan de yngste få en træktur på en pony.

Næstved Legeland et rigtig godt bud på en regnvejrsdag. Store og små rutsjebaner, hoppeborge, junglebaner, boldborge, forhindringsbaner og meget mere venter bare på, at I kigger forbi. I kan nyde jeres medbragte mad i legelandet eller købe en frisk sandwich, is, specialkaffe m.m. i caféen. Alle forlystelser er gratis, når indgangen er betalt. Faxe svømmehal har foruden svømmebaner et opvarmet bassin med rutsjebane til de helt små, samt sauna og solarium.

Hos Gardehusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening i Næstved kan I gå på opdagelse i bl.a. en kampvogn, da alle køretøjer må røres ved og kravles på/i.

Forlystelsespark BonBon-Land i Holme-Olstrup nær Næstved byder på forlystelser for børn i alle aldre og masser af hyggelige legepladser. Alle forlystelser er gratis, når indgangen er betalt. Køb enten jeres mad i parken eller medbring selv madkurven.

Gavnøs smukke trætopbane Gavnø Go Fly har hele 6 forskellige baner lige fra juniorbanen til baner højest oppe i Gavnøs 150-årige trækroner, hvor udfordringer, svævebaner og en storslået udsigt over fjorden venter jer. På Gavnø Slot findes Nordens største private malerisamling på 1.000 malerier, og det er oplagt at afslutte dagen i samvær med familien i den storslåede slotspark.

I et af Sjællands smukkeste landskaber ligger en af Danmarks ældste og bedst bevarede renæssanceborge, Gisselfeld Kloster. Nyd parken og naturen og besøg Paradehuset, der sælger historiske planter og potter. Frokost kan købes i Klostercafèen, og medbragt mad kan nydes i frokostlunden.

Leje af sommerhus ved Bønsvig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus ved Bønsvig med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning ved Bønsvig på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus ved Bønsvig nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Bønsvig - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Bønsvig. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Bønsvig. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Bønsvig hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Bønsvig her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus ved Bønsvig, et feriehus ved Bønsvig eller en feriebolig ved Bønsvig er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie ved Bønsvig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Bønsvig nu!

Vælg mellem 20 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejlig vild natur
Bønsvig
2 voksne 3 børn 0 husdyr 10 overnatninger 2023 juni
Havde ikke været opmærksom på, at der i beskrivelsen stod at der var 600 meter til havet, og ikke 600 meter til stranden - for her var ingen strand, hvilket vi havde valgt sommerhus ud fra - men det er jo vores egen skyld at vi ikke læser teksten ordentligt.
Jungshoved
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2022 september
Ok område men stranden var ikke en strand
Bøged
3 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2022 maj
Skønt område
Bønsvig

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydsjælland

    Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
    Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S