Sommerhusområdet i Bakkebølle Fredskov er et dejlig fredeligt og naturskønt område ud til Storstrøm, tæt på Farø og Bogø. Den km lange kyst med klinter, hvide badestrande, skove og strandenge indbyder til vandre- og cykelture. Et perfekt udgangspunkt på unikke oplevelser langs Sydsjællands kyst, på Møn og Falster. Oplev sælerne i bugten, vilde dyr i zoo, oplevelsesparker og eventyrlige slotte.
Vælg mellem 16 sommerhuse
Bakkebølle Strand 121-91-7508
Bakkebølle Strand 121-91-7508

Stranden ved Bakkebølle er en hyggelig strand med græs, sand og småsten, lavt vand og badebro. Områdets allerbedste badestrande ligger ved Karrebæksminde og Enø, Præstø og Feddet samt Ulvshale Strand på Møn. Alle under 45 km fra Bakkebølle Strand. De børnevenlige strande har det fineste sand, lavt vand og perfekte forhold for en familiedag ved stranden. Her kan I bade, lege i sandet eller bare slappe af. Kysten har rigtig fine muligheder for lystfiskeri efter især fladfisk, krabber og fjordrejer. Tag net og spand med og tag børnene med på krabbejagt.

Vordingborg, der er områdets største by, ligger kun 6 km nord for Bakkebølle Strand. Her kan I leje cykler, hvis I ikke selv har dem med. Børnene vil elske et besøg i ”Farmorhuset”, hvor der altid er masser af aktiviteter for de yngste. Der er også rig mulighed for at shoppe og opleve caféstemning i den hyggelige købstad. På Danmarks Borgcenter bliver Vordingborgs historie fortalt meget levende.

Halvøen Avnø er et af Sjællands bedste steder at opleve den spættede sæl. Der er anlagt kørestolsvenlige stier og fugletårn, så I rigtigt kan følge sælerne og de mange fugle. Naturcentret har åbent året rundt og døgnet rundt. Centret har bord-bænkesæt, bålpladser og vandpost samt en beachvolley bane, så I kan sagtens bruge en hel dag her.

Blandt Danmarks ca. 500 fredede jættestuer er kun få så flotte som Månehøj og Østerhøj på Svinø. Begge er fra bondestenalderen, restaureret af Nationalmuseet og indgår i et offentligt tilgængeligt stisystem.

Gavnø er et rigtigt eventyrslot, hvor der er adgang til de smukke gæsteværelser og Nordens største malerisamling på 1.000 malerier. Børnene kan tage med på skattejagten og boltre sig på naturlegepladsen. Gavnø Go Fly har 6 forskellige baner lige fra juniorbanen til baner højest oppe i de 150-årige trækroner. Nede på jorden igen kan I klappe de afrikanske bjerggeder og afslutte dagen i samvær med familien i den storslåede slotspark.

I H.C. Andersens Verden ved Præstø kan I både se, høre, mærke og spille forfatterens velkendte eventyr. Mød de mange eventyr figurer, besøg prinsessens slot, og gå ombord i den store udklædningskasse.

Forlystelsespark BonBon-Land i Holme-Olstrup nær Næstved byder på forlystelser for børn i alle aldre og masser af hyggelige legepladser. Alle forlystelser er gratis, når indgangen er betalt.

Faxe svømmehal er et godt sted at tilbringe en regnvejrsdag. Foruden svømmebaner er her et opvarmet bassin med rutsjebane til de helt små, samt sauna og solarium.

For 63 mio. år siden, da Danmark var dækket af hav, voksede et stort koralrev med hajer og krokodiller, hvor Faxe ligger i dag. På Geomuseum Faxe kan I se fossilerne fra dyrene og høre om de mere end 900 år, man har brudt kalk i det gamle koralrev. I kan også gå tur blandt de azurblå søer ved kalkbruddet og finde jeres egne 63 mio. år gamle fossiler.

Oplev den fantastiske udsigt på toppen af Møns Klint – 128 m over havet. På GeoCenter Møns Klint er der aktiviteter og udfordringer nok til en hel dag for hele familien. Ud over den interaktive udstilling om dinosaurer kan I tage med på fossilekspedition til stranden, træklatring og svævebane i trætoppene, mountainbike ture i Klinteskoven, og undersøge havbunden med snorkel og maske.

Europas største krokodille lever i dag i Krokodille Zoo i Eskilstrup på Falster. Her kan I opleve hele 23 krokodillearter på ét sted, men også skildpadder, varaner, slanger, aber, fugle fra de varme lande. Bl.a. en ægte albino krokodille, sabelkattens efterfølger træleoparden samt en 6 m. og 100 kg. stor slange.

I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have kan I møde mere end 80 forskellige dyr i den unikke og hyggelige zoo. Haven har et væld af spændende planter, i Dinohaven kan I gå i dinosaurernes fodspor, og på Falsters sejeste naturlegeplads kan I f.eks. tage en tur i svævebanen.

Leje af sommerhus ved Bakkebølle Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus ved Bakkebølle Strand med præcis den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning ved Bakkebølle Strand er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus ved Bakkebølle Strand nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Bakkebølle Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Bakkebølle Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Bakkebølle Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Bakkebølle Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Bakkebølle Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Bakkebølle Strand, et feriehus ved Bakkebølle Strand eller en feriebolig ved Bakkebølle Strand er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline er ferie ved Bakkebølle Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Bakkebølle Strand nu!

Vælg mellem 16 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2022 oktober
Lækkert naturskønt område.
Bakkebølle
2 voksne 0 børn 3 husdyr 3 overnatninger 2022 september
Lidt motorvejsstøj
Bakkebølle

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydsjælland

    Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
    Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S