Naturskønne, fredelige omgivelser med dejlige, børnevenlige strande samt forskellige attraktioner og seværdigheder inden for kort køreafstand. Ore Strand er med andre ord et godt udgangspunkt hvad enten I holder af aktivt friluftsliv, historisk byvandring eller vilde forlystelser.
Vælg mellem 31 sommerhuse
Sommerhus til 7 personer med flot beliggenhed i Ore Strand. Efter en lang dag i naturen med masser af oplevelser kan man lade sig gennemvarme i husets sauna og spabad.
Sommerhus til 7 personer med flot beliggenhed i Ore Strand. Efter en lang dag i naturen med masser af oplevelser kan man lade sig gennemvarme i husets sauna og spabad. Området er fredfyldt og huset har gode terrasser og anlagt bålplads. Emne nr. 090-33965

Fred, ro og tid til at have fokus på at slappe af og have samvær med familien, det opfylder omgivelserne ved Ore Strand, der er naturskønt beliggende i den vestlige del af Sydsjælland. Et stort græsareal grænser ned til Ore Strand, som på grund af lavt vand både er børnevenlig og velegnet til windsurfing.

En halv times kørsel nordøst for Ore Strand ligger Præstø Strand, der også er en børnevenlig strand med tilhørende badebro. Stranden har det eftertragtede Blå Flag, som tegn på høj badevandskvalitet og et fint miljø på og omkring stranden. Snyd ikke jer selv for at se en smuk solnedgang enten her, eller fra en af de andre gode strande i omegnen.

Få kilometer fra Ore Strand ligger købstaden Vordingborg, som blandt andet er en livlig handelsby med mange spændende butikker og spisesteder. Gåsetårnet er Vordingborgs vartegn, og er i dag det eneste tilbageblevne af den mægtige borg, som engang var kong Valdemar Atterdags hjem. På Danmarks Borgcenter kan I opleve en digital version af, hvordan en belejring kunne tage sig ud i middelalderen og høre om, hvorfor netop Gåsetårnet står endnu.

Læg også vejen forbi det aktivitetsrige "Farmorhuset" i Vordingborg. Stedet er et skønt og hyggeligt legeparadis for familiens yngste, hvor I desuden kan nyde en forfriskning i Farmor's Legecafé i form af blandt andet hjemmebagt kage, friskbrygget kaffe, saft samt lokal fremstillet æblemost.

Sæt blot en hel dag af til turen til BONBONLAND! Attraktionen råder over forlystelser i alle kategorier fra det helt stille og rolige til det store, vilde adrenalinsus. Selvfølgelig findes her også hyggelige legepladser, gode picnicområder samt dejlige, familievenlige spisesteder.

Ved de to søer hos Myrup Fiskepark kan både store og små smide snøren ud efter ørreder i naturskønne og læ fyldte omgivelser. Der forefindes borde, bænke samt toilet ved søerne.

Området omkring Ore Strand indbyder til mange typer af vandreture. I kan tage på den historiske byvandring ”gåsegangen” i Vordingborg, eller følge nogle af de mange naturskønne vandreruter, som findes – eksempelvis i det rekreative naturområde Trellemarken Oringepynten.

På Sydsjælland findes 6 af landets panorama-ruter, som fint kan cykles som endagsture. Ruterne fører jer forbi smuk natur, interessante seværdigheder, spændende gårdbutikker, dejlige strande og meget, meget mere. Oplevelserne venter jer, og har I ikke jeres egne cykler med er der heldigvis mange udlejere i området.

Leje af sommerhus Ore Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Ore Strand med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Ore Strand på den letteste måde. Lej dit sommerhus Ore Strand nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Ore Strand - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Ore Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Ore Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Ore Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Ore Strand her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo bestemt ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Ore Strand, et feriehus Ore Strand eller en feriebolig Ore Strand er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Ore Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Ore Strand nu!

Vælg mellem 31 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Fantastisk udsigt, og området var super dejligt.
Ore Vordingborg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Dejlige omgivelser vi kunne bade hver dag. Der er ikke langt til byen. Skønt sted
Ore Vordingborg
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Centralt når man vil ud og se seværdigheder på Lolland, Falster, Møn og det sydvestlige Sjælland
Skaverup
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Mangler gode spisesteder i byen
Ore Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 juni
Dejlig tæt på vandet med badebro. Udsigt over vandet fra huset.
Ore Vordingborg

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydsjælland

    Når turen går til Sydsjælland kan du vælge mellem en række dejlige ferieområder med det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Her venter også super gode badestrande, spændende attraktioner og oplevelser i stribevis.
    Særdeles velholdt kvalitetshus til 7 personer med en fantastisk beliggenhed i Karrebæksminde og udsigt over fjorden.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S