Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
Vælg mellem 624 sommerhuse Destinationer under Als
Als_130-F09004

Als er ikke så stor, men byder alligevel på en hel perlerække af dejlige sandstrande som er perfekte til hyggelig og afslappende dag ved vandet sammen med børnene. Det gælder f.eks. Drejby strand og Vemmingbund strand; to dejlige sandstrande som begge er meget børnevenlige.

Universe er en spændende og lærerig park, som byder på oplevelser for hele familien. Her er videnskab sjov, forunderlig og fantastisk og en oplevelse for både store og små. Prøv en køretur på en Segway, løft en bil der vejer 1,5 tons ved at hive i et reb, prøv en gravko, se ildkugler i Science Cirkus og gå på opdagelse i Pixelineland, som er skabt for børn fra 4 år og opefter. Gæld jer til alle tiders dag i Universe.

Historiecenter Dybbøl Banke fortæller historien on krigen i 1864, som Als spillede en hovedrolle i, på en spændende og medrivende måde. Breve og dagbøger fortæller historien om enkelte soldaters liv, og det er netop disse menneskers historier om krigen der fortælles. I kommer (næsten) også med i kampene; i hvert fald marcherer i op på tilskuerpladserne og må holde jer for ørene når en kanon bliver affyret. I må også se om I kan flytte en tung kanon, I bager pandekager over bål, I støber geværkugler hos smeden og I skriver breve til familien derhjemme med pen og blæk.

For lystfiskere er Als det rene Eldorado med masser af gode fiskepladser langs kysten og i flere søer. Bundforholdene langs kysten er varierede og der er mange store sten som havørrederne ynder at gemme sig bag. Kegnæs Ende, Drejet, Gammel Pøl og Fjordmosen hører til blandt den stribe ag gode kystpladser som findes på Als.

I Sønderborgs langstrakte gågade finder I et væld af forskellige butikker, cafeer og restauranter og dagligvarebutikker. Hvis I savner et eller andet eller bare har lyst til at gå på jagt efter et godt tilbud, venter der nogle hyggelige timers shopping og venter her.

Vælg mellem 624 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 6 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Tæt på naboer som desværre havde bass musik kørende hele tiden
Kegnæs
17 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Dejligt område med mange oplevelser i nærheden.
Købingsmark
8 voksne 2 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Fantastisk område at gå tur i.
Mommark
3 voksne 5 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Der lidt langt til indkøb
Skovmose
6 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Tæt på dejlig strand og indkøbsmuligheder.
Skovmose

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen