Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
Vælg mellem 540 sommerhuse Destinationer under Als
Pragtfuldt feriehus til 8 personer med panoramaudsigt over Lillebælt er beliggende på Als. Dette rummelige hus har alt, hvad hjertet begærer.
Pragtfuldt feriehus til 8 personer med panoramaudsigt over Lillebælt. Dette rummelige hus har alt, hvad hjertet begærer. To badeværelser, hvoraf det ene er stort og indrettet med spabad, finsk sauna/bad samt brusekabine, der også kan fungere som dampbad. Emne nr. 130-F09140

Als er ikke så stor, men byder alligevel på en hel perlerække af dejlige sandstrande som er perfekte til hyggelig og afslappende dag ved vandet sammen med børnene. Det gælder f.eks. Drejby strand og Vemmingbund strand; to dejlige sandstrande som begge er meget børnevenlige.

Universe er en spændende og lærerig park, som byder på oplevelser for hele familien. Her er videnskab sjov, forunderlig og fantastisk og en oplevelse for både store og små. Prøv en køretur på en Segway, løft en bil der vejer 1,5 tons ved at hive i et reb, prøv en gravko, se ildkugler i Science Cirkus og gå på opdagelse i Pixelineland, som er skabt for børn fra 4 år og opefter. Gæld jer til alle tiders dag i Universe.

Historiecenter Dybbøl Banke fortæller historien on krigen i 1864, som Als spillede en hovedrolle i, på en spændende og medrivende måde. Breve og dagbøger fortæller historien om enkelte soldaters liv, og det er netop disse menneskers historier om krigen der fortælles. I kommer (næsten) også med i kampene; i hvert fald marcherer i op på tilskuerpladserne og må holde jer for ørene når en kanon bliver affyret. I må også se om I kan flytte en tung kanon, I bager pandekager over bål, I støber geværkugler hos smeden og I skriver breve til familien derhjemme med pen og blæk.

For lystfiskere er Als det rene Eldorado med masser af gode fiskepladser langs kysten og i flere søer. Bundforholdene langs kysten er varierede og der er mange store sten som havørrederne ynder at gemme sig bag. Kegnæs Ende, Drejet, Gammel Pøl og Fjordmosen hører til blandt den stribe ag gode kystpladser som findes på Als.

I Sønderborgs langstrakte gågade finder I et væld af forskellige butikker, cafeer og restauranter og dagligvarebutikker. Hvis I savner et eller andet eller bare har lyst til at gå på jagt efter et godt tilbud, venter der nogle hyggelige timers shopping og venter her.

Privat sommerhusudlejning Als - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Als er i privat eje. Derfor kan man reelt kun leje et privat sommerhus Als. Når du vælger at leje sommerhus privat Als hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du nem adgang til lokal service på alle destinationer gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Als? Svaret er lige ud ad landevejen: Lej sommerhus privat Als hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Als
Hos os kan du døgnet rundt finde det største udvalg af sommerhuse Als. Feline har samlet sommerhuse Als fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det virkelig let at søge blandt dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er langt lettere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Als på ét sted!

Leje af sommerhus Als med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Als med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Als på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Als nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Als - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Als. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Als. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Als hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Als her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Als, et feriehus Als eller en feriebolig Als er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Als til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Als nu!

Vælg mellem 540 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer beliggende lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur i Flovt ved Haderslev.