Als Fjord danner en bugt mellem Jylland og øen Als. I syd når fjordens bugter sundet ved Sønderborg. Region Syddanmark har oplevet historisk turbulente tider, og overalt kan man se både små og store spor i den uberørte natur.
Vælg mellem 19 sommerhuse
Sommerhus Als Fjord_160-D1061
Emne nr. 160-D1061

Når ferien begynder, er destinationen ofte en ø. For at kunne ankomme til Als, kan man enten tage vejen over sundet eller også kan man tage en færge over fjorden. Den lille færge sejler mellem Ballebro og Hardeshøj og tilbyder en fantastisk udsigt over fjorden. Turen er så smuk, at man næsten ikke har lyst til at stige af færgen igen.

Den jyske side af fjorden er forbundet til Aabenraa Fjord. Hjertet af byen med samme navn er en pendant til den tyske by Flensborg. Den charmerende by byder på gode og hyggelige shopping muligheder - små butikker med tøj, brugskunst og legetøj veksler med indbydende caféer. Lige uden for gågaden finder man Brundlund Slot. Det velholdte slot huser nu et kunstmuseum med værker af danske kunstnere. Slotsparken indbyder til en dejlig gåtur, hvor man kan beundre parken.

Et sommerhus i Als Fjord gør det muligt at tilbringe tid i naturen. Østersøen er at føle og se overalt, og den beskyttede beliggenhed er især egnet til fiskeri, sejlads eller vandsport. Skovene når ud til vandet og varierer med flere badesteder. Muligheden for gåture, vandreture og cykelture i naturen er ofte øverste på ønskelisten over mulige aktiviteter hos aktive familier, og her bliver disse ønsker opfyldt.

Byen Nordborg ligger på den østlige side af øen. Her åbner sig en verden for alle, der elsker teknologi og videnskab. I forlystelsesparken Universe bliver naturvidenskab formidlet med sjov og leg, så kræfterne og energien flyder ud i parken. Parken er en stor eventyrlegeplads for hele familien, og man bør sætte en hel dag af til besøget i parken.

Konger og dronninger har altid trukket sig tilbage i fjordlandskabet. Og nogle af dem har indrettet et hyggeligt hjem, men først er der kongefamiliens sommerbolig i Gråsten, som man altid kan besøge. Hvis kongefamilien ikke er i residenten, kan slottes have muligvis besøges.

Slottet i Sønderborg har en meget smuk panoramaudsigt over fjorden. Her kommer historien til live igen, og så har byen mange butikker til en hyggelig shopping tur.

Augustenborg Slot er et af de mest storslåede slotte på Als. Her kan både havestuen og kirken besøges.

I sommerhusene bor man ikke lige så pragtfuldt som de kongelige, men har derimod mulighed for kongelig rekreation. Det er tid til fælles aktiviteter og til at lade blikket vandre over vandet, og lade feriehyggen og lykken flyde.

Leje af sommerhus i Als Fjord med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Als Fjord med præcis den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning i Als Fjord på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Als Fjord - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Als Fjord. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Als Fjord. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Als Fjord her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Als Fjord, et feriehus i Als Fjord eller en feriebolig i Als Fjord er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Als Fjord til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Als Fjord nu!

Vælg mellem 19 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Als

    Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
    Als_130-F09004
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen