Universe
Universe
Mads Patent Vej 1
6430 Nordborg
88 81 95 00
Vælg mellem 602 sommerhuse

Oplevelsespark for hele familien

I en ikke så fjern galakse ligger Universe. En forunderlig verden, hvor naturlovende er vendt på hovedet og regler er til for at blive brudt. En verden, hvor computerspil er levende, blomster dufter af cola og lynet slår ned.

Oplev også robotter – og rejs tilbage I tiden med et trylleslag.

Der er sjove og spektakulære indslag gennem hele sæsonen, og specielt foråret er fuld af skøre arrangementer.

Se mere på http://universe.dk/events

Universe
Vælg mellem 602 sommerhuse

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Pragtfuldt feriehus til 8 personer med panoramaudsigt over Lillebælt er beliggende på Als. Dette rummelige hus har alt, hvad hjertet begærer.
 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus Als 12 personer

  Et sommerhus Als 12 personer er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
 • Sommerhus Als 20 personer

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 20 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Poolhus på Als

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus på Als. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Als