Med Mommark som udgangspunkt er der hverken langt til skønne, børnevenlige badestrande, dejlige skovområder, hyggeligt havnemiljø eller spændende attraktioner. Jeres ferie her kan indeholde både afslapning, leg, læring og action. I vælger!
Vælg mellem 114 sommerhuse
Dejligt feriehus til 8 personer beliggende tæt på stranden ved Mommark med en flot udsigt over Lillebælt.
Dejligt feriehus til 8 personer beliggende tæt på stranden med en flot udsigt over Lillebælt. Man kan tage på en frisk løbetur langs stranden og købe friske fisk til aftensmaden hos de lokale fiskere som til i Mommark havn, eller man kan prøve lykken selv. Emne nr. 160-D1143

Den lille landsby Mommark er beliggende på den sydøstlige del af Als. Herfra er der ikke langt til nogle af områdets gode og børnevenlige badestrande som for eksempel Drejby Strand og, hvis I vil køre lidt længere, strandene ved Vestermark, Østerby og Sønderby på halvøen Kegnæs. Alle disse sandstrande er perfekte til en feriedag med badning, leg og afslapning i dejlig natur.

I Nordborg finder I oplevelsesparken Universe, der indeholder et væld af attraktioner: Oplev naturens kræfter helt tæt på i Den Blå Kube, bliv udfordret med balancekørsel på Segwaybanen, leg og lær med vand i WaterWorks eller lad hele familien sammen få en underholdende oplevelse med de mere end 50 udfordrende, intelligente og sjove aktiviteter, der er samlet i Explorama.

Er man glad for lystfiskeri er der spændende fiskevand hen over ca. 2 km kyst ved Mommark, hvor der er mulighed for at fange både ørreder, fladfisk, hornfisk og torsk. Fra Mommark Marina kan man også tage sig en frisk travetur på naturstierne i området og nyde den skønne natur og friske luft.

I den østlige ende af Als ligger den 45 hektar store Nørreskov, som med sin beliggenhed ud mod havet måske har en af Danmarks smukkeste placeringer. De mange små sideveje inde i skoven giver dig mulighed for at køre helt ned til vandet. Der er registreret mere end 80 fortidsminder i skoven, og der er placeret en række bord- og bænkesæt rundt omkring, så tag madpakken med til en hyggelig ferieudflugt i smuk og fredfyldt natur. En tur igennem Nørreskov kan også med fordel opleves på cykel. I det hele taget er omegnen af Mommark rigtig fint cykelterræn med et differentieret udvalg af ruter.

Als har perfekt natur til rideture. Heste kan blandt andet lejes i Stevning ved Nordborg, hvor der ud over strand- og skovridning også tilbydes trækketure på ponyer.

Sønderborg, som ligger ca. 19 km fra Mommark, har både hyggelige shoppinggader, cafemiljøer samt et bredt udvalg af dagligvarebutikker og restauranter. I den kulturhistoriske by Sønderborg kan det også anbefales at besøge både Sønderborg Slot og Historiecenteret Dybbøl Banke. Begge attraktioner belyser det dansk-tyske grænselands historie fra middelalderen og frem til nutiden.

Sønderborg Slotspark er også et dejligt udflugtsmål – smukt beliggende ud mod Alssund. Parken fører ud til en skøn strandpromenade hvorfra man kan gå videre ned til byens lystbådehavn og derfra ud til et skovområde.

Leje af sommerhus Mommark med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Mommark med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning Mommark på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Mommark nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Mommark - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Mommark. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Mommark. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Mommark hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Mommark her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Mommark, et feriehus Mommark eller en feriebolig Mommark er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Mommark til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Mommark nu!

Vælg mellem 114 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 2 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Fantastisk område at gå tur i.
Mommark
7 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Dejligt område med strand
Mommark
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Lå dejligt - dejlig udsigt Tæt på bademulighed
Mommark
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 februar
Smuk natur og tæt ved vandet
Mommark
5 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2022 oktober
Skygge hele dagen
Mommark

Andre artikler

  1. Sommerhus Als

    Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
    Als_130-F09004
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen