Nordborg ligger i et smukt kuperet landskab med idylliske dale og smukke søer. Disse familievenlige omgivelser indbyder til udendørsaktiviteter. Derudover frister talrige attraktioner og seværdigheder samt interessante historiske kendetegn.
Vælg mellem 90 sommerhuse
Sommerhus Nordborg_121-65-0037
Emne nr. 121-65-0037

Indlejret i et fantastisk smukt landskab præsenterer området på Als sig som en ægte idyl og perfekte omgivelser for en afslappende ferie. Familier, der tilbringer ferien i ferieområdet Nordborg, kan nyde godt af de smukke strande på Als’ nordkyst, som ikke er langt derfra. Samtidig kan I også nyde de mange seværdigheder omkring ferieområdet.

Både i ferieområdet og i selve Nordborg er der gode indkøbsmuligheder. Efter Sønderborg er Nordborg den andenstørste by på Als, og frister med familievenlige restauranter med forskellige køkkener. For at kunne nyde alt dette uden bekymringer, er det værd at vælge et sommerhus i ferieområdet Nordborg. Der er ikke noget bedre end et hyggeligt tilflugtssted, hvor hele familien kan føle sig godt tilpas, og som også giver mulighed for at nyde familielivet i alle dets facetter i løbet af ferien.

Der er en rolig strand ved Nordborg, som ikke kun inviterer jer til at solbade og svømme, men også slappe af. Det lave vand ved bredden er ideelt til små børn, og for erfarne svømmere er der en badebro, som fører ud på det lidt dybere vand. Langs kysten finder I også andre smukke strande, og ud for kysten kan windsurfere også udøve deres sport under gode forhold.

Ture langs kysten er meget afvekslende, da der er mange smukke bugter. Mjels Vig og Dyvig Bugt er meget attraktive, da begge bugter er integreret i det smukke kuperede landskab og har hver deres naturhavn. På kysten veksler vidunderlige badestrande, bugter, fjorde og klinter.

For at udforske øens naturskønne særpræg anbefales det at tage på lange vandre- eller cykelture. Især det rige fugleliv på øen begejstrer naturelskere. Øens skovområder er også meget attraktive – landets største bøgeskov ligger f.eks. kun 12 km fra ferieområdet. Nørreskov indbyder til cykel- og vandreture i de dejligt fredfyldte omgivelser.

Det bliver aldrig kedeligt for familier, der ikke har tilbragt deres ferie på Als før, da der er adskillige historiske monumenter, gravhøje, møller, kirker, slotte, bopladser fra stenalderen og sidst men ikke mindst stendysser. I skovene ved øens østkyst finder I Nordeuropas største samling af stendysser. Det anbefales også altid at tage på udflugter til Sønderborg, her lokker ikke kun det berømte barokke Sønderborg Slot, men også en vidunderlig maritim havn. For store og små forskere er det værd at besøge Universe, der er en naturvidenskabelig forlystelsespark, der inviterer jer til at lave små eksperimenter og dermed tilegne jer videnskabelig viden på en legende måde.

Nordborg brillerer ikke kun med et seværdigt slot fra 1150, men også med en vidunderlig park omkring slottet, som er åben for offentligheden. Den gamle bydel fortryller med små historiske bygninger og smalle gader. Et andet udflugtsmål nær ferieområdet er Augustenhof Fyr, som tilbyder en overvældende udsigt.

Privat sommerhusudlejning i Nordborg - professionel service

Samtlige sommerhuse til udlejning i Nordborg er ejet af private. Af samme årsag kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus i Nordborg. Når du bestemmer at leje sommerhus privat i Nordborg hos Feline risikerer du ikke at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service i alle sommerhusområder igennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Nordborg? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Nordborg hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Nordborg

Her kan du når som helst finde det største udvalg af sommerhuse i Nordborg. Feline giver dig sommerhuse i Nordborg fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem.

Leje af sommerhus i Nordborg med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Nordborg med præcis den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Nordborg på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Nordborg - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Nordborg. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Nordborg. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Nordborg her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Nordborg, et feriehus i Nordborg eller en feriebolig i Nordborg er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Nordborg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Nordborg nu!

Vælg mellem 90 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Als

    Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
    Pragtfuldt feriehus til 8 personer med panoramaudsigt over Lillebælt er beliggende på Als. Dette rummelige hus har alt, hvad hjertet begærer.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer beliggende lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur i Flovt ved Haderslev.