Nordborg ligger i et smukt kuperet landskab med idylliske dale og smukke søer. Disse familievenlige omgivelser indbyder til udendørsaktiviteter. Derudover frister talrige attraktioner og seværdigheder samt interessante historiske kendetegn.
Vælg mellem 102 sommerhuse
Nordborg_130-F09143

Indlejret i et fantastisk smukt landskab præsenterer området på Als sig som en ægte idyl og perfekte omgivelser for en afslappende ferie. Familier, der tilbringer ferien i ferieområdet Nordborg, kan nyde godt af de smukke strande på Als’ nordkyst, som ikke er langt derfra. Samtidig kan I også nyde de mange seværdigheder omkring ferieområdet.

Både i ferieområdet og i selve Nordborg er der gode indkøbsmuligheder. Efter Sønderborg er Nordborg den andenstørste by på Als, og frister med familievenlige restauranter med forskellige køkkener. For at kunne nyde alt dette uden bekymringer, er det værd at vælge et sommerhus i ferieområdet Nordborg. Der er ikke noget bedre end et hyggeligt tilflugtssted, hvor hele familien kan føle sig godt tilpas, og som også giver mulighed for at nyde familielivet i alle dets facetter i løbet af ferien.

Der er en rolig strand ved Nordborg, som ikke kun inviterer jer til at solbade og svømme, men også slappe af. Det lave vand ved bredden er ideelt til små børn, og for erfarne svømmere er der en badebro, som fører ud på det lidt dybere vand. Langs kysten finder I også andre smukke strande, og ud for kysten kan windsurfere også udøve deres sport under gode forhold.

Ture langs kysten er meget afvekslende, da der er mange smukke bugter. Mjels Vig og Dyvig Bugt er meget attraktive, da begge bugter er integreret i det smukke kuperede landskab og har hver deres naturhavn. På kysten veksler vidunderlige badestrande, bugter, fjorde og klinter.

For at udforske øens naturskønne særpræg anbefales det at tage på lange vandre- eller cykelture. Især det rige fugleliv på øen begejstrer naturelskere. Øens skovområder er også meget attraktive – landets største bøgeskov ligger f.eks. kun 12 km fra ferieområdet. Nørreskov indbyder til cykel- og vandreture i de dejligt fredfyldte omgivelser.

Det bliver aldrig kedeligt for familier, der ikke har tilbragt deres ferie på Als før, da der er adskillige historiske monumenter, gravhøje, møller, kirker, slotte, bopladser fra stenalderen og sidst men ikke mindst stendysser. I skovene ved øens østkyst finder I Nordeuropas største samling af stendysser. Det anbefales også altid at tage på udflugter til Sønderborg, her lokker ikke kun det berømte barokke Sønderborg Slot, men også en vidunderlig maritim havn. For store og små forskere er det værd at besøge Universe, der er en naturvidenskabelig forlystelsespark, der inviterer jer til at lave små eksperimenter og dermed tilegne jer videnskabelig viden på en legende måde.

Nordborg brillerer ikke kun med et seværdigt slot fra 1150, men også med en vidunderlig park omkring slottet, som er åben for offentligheden. Den gamle bydel fortryller med små historiske bygninger og smalle gader. Et andet udflugtsmål nær ferieområdet er Augustenhof Fyr, som tilbyder en overvældende udsigt.

Vælg mellem 102 sommerhuse

Områdeanmeldelser

12 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Alt er en dejlig ø og Købingsmark et dejligt område.
Købingsmark
17 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Dejligt område med mange oplevelser i nærheden.
Købingsmark
5 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Fin med stranden tæt på. Men ellers er der ikke meget at komme efter nærheden. 5 km væk fra alt, men hvis man vil gå en lang tur er det jo også fint
Lavensby
2 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Meget oplevelses rigt område der er strand , gravhøje ,herregårde, slotte , og et hav af huse der viser øens storheds tid . vi kørte til tyskland ,Gråsten ,Dybbøl og ud på de mange herlige mikro små gamle veje der bugter sig og viser mange års historie
Købingsmark
6 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 december
Rigtig dejligt med kort afstand til strand og handel.
Købingsmark

Andre artikler

  1. Sommerhus på Als

    Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
    Als_130-F09004
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen