Købingsmark er et fredeligt og roligt ferieområde, som ligger på den nordligste del af Als. Her venter en børnevenlig strand og suveræne muligheder for lystfiskere i et naturskønt landskab. Når trangen til shopping kommer over jer, venter masse af tilbud i Sønderborg og Flensburg - og så kan I også forsøge at løfte en bil i Universe.
Vælg mellem 48 sommerhuse
Rummeligt sommerhus til 12 personer beliggende på naturgrund i Købingsmark med en stor indendørs swimmingpool.
Rummeligt sommerhus til 12 personer beliggende på naturgrund med en stor indendørs swimmingpool. På grunden er der gynger og sandkasse til børnene, som man kan holde øje med fra den åbne terrasse. Emne nr. 502-702015

Købingsmark Strand er lang, og består af sand og små sten. Vandet er lavt, så forholdene er rigtig fine for børnefamilier. Glæd jer til nogle dejlige timer på stranden, hvor I bl.a. kan lege og soppe i vandkanten sammen med børnene og gå på jagt efter flotte sten. Tiden er helt jeres egen på sådan en dejlig, varm sommerdag med en skyfri himmel.

For lystfiskere er området helt i top. Der er selvfølgelig nem adgang til de mange kilometer kystlinje der findes omkring Als. I kan også prøve lykken i de mange bække, en put & take sø eller Nordborg Sø.

Det afvekslende landskab giver rigtig mange muligheder for vandre- og cykelture, hvor I bl.a. kan komme tæt på øens rige fugleliv.

I Sønderborg byder den hyggelige og langstrakte gågade med de mange forskellige butikker på rig mulighed for shopping. Endnu flere butikker venter i Flensburgs gågade.

I Universe er sjov blevet til en videnskab, og I kan roligt glæde jer til nogle hyggelige timer i den spændende forlystelsespark. Alle kan køre en tur på en Segway – men kan I også løfte en bil? Det finder I ud af i Universe.

Privat sommerhusudlejning Købingsmark - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Købingsmark er i privat eje. Af den grund kan man faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Købingsmark. Når du bestemmer at leje sommerhus privat Købingsmark hos Feline risikerer du ikke at noget går galt. Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti.

Derudover får du nem adgang til lokal service overalt igennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Købingsmark? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Købingsmark hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Købingsmark
På denne portal vil du døgnet rundt finde det største udvalg af sommerhuse Købingsmark. Vi har samlet sommerhuse Købingsmark fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er enkelt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Købingsmark på ét sted!

Leje af sommerhus Købingsmark med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Købingsmark med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Købingsmark er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Købingsmark nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Købingsmark - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Købingsmark. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Købingsmark. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Købingsmark hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Købingsmark her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Købingsmark, et feriehus Købingsmark eller en feriebolig Købingsmark er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Købingsmark til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Købingsmark nu!

Vælg mellem 48 sommerhuse

Andre artikler om Købingsmark

 • Luksus sommerhus Købingsmark

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Købingsmark. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
  Købingsmark Emne nr. 160-D1011

Andre artikler

 1. Sommerhus Als

  Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
  Pragtfuldt feriehus til 8 personer med panoramaudsigt over Lillebælt er beliggende på Als. Dette rummelige hus har alt, hvad hjertet begærer.
 2. Sommerhus Sønderjylland

  Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
  Smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer beliggende lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur i Flovt ved Haderslev.