I det sydlige Jylland leger solen med Østersøen og fortryller Als med en helt særlig blå farve. Himmark forbinder det landlige syd med strandene ved Lillebælt. Dagene er præget af fred og afslapning og masser af plads til fælles aktiviteter.
Vælg mellem 39 sommerhuse
Sommerhus Himmark_090-55242
Emne nr. 090-55242

Den sidste istid gav øen Als sine mange former. De grønne bakker, dale og søer er perfekte til fritidsaktiviteter som f.eks. vandreture, cykelture eller bare tage nogle dybe indåndinger. Nord for Himmark præger søerne landskabet. Oprindeligt var disse søerne forbundet med Østersøen. Nu er det blevet til ferskvandssøer med et imponerende dyreliv. Her bygger fuglene rede og søerne er rigt på fisk.

I Universe, som er tæt forbundet med virksomheden Danfoss, for de besøgende indblik i virksomhedens historie, og kan opleve levende fysik og legende naturvidenskab i parken. Parken har også et stort udvalg af forskellige spil, som tager både store og små med ind i teknologiens verden. Visuelle illusioner, styrkeprøver, få ting i bevægelse, dans med sæbebobler og kør på Segway, når I besøger Universe. De mange aktiviteter fylder dagene ud, og er aldrig kedelige. Derudover kan man også opleve et isbjerg, som tidligere har været i en forhenværende EXPO-pavillon, i parken.

Mellem Himmark og havet ligger Nørreskov. Skoven er en typisk skov ved stranden, men det er dog muligt at opleve mange mindesmærker og monumenter, som gemmer sig i skoven. Mere end 80 dominerende kæmpehøje, vidner om en tid, hvor vikingerne boede i det sydlige Danmark. Tæt på skoven kan man se resterne af Østerholm Slot, hvor kongernes enker tilbragte deres alderdom. I dag kan man stadig se haven og resterne af slottes mursten.

Nordborgs hovedslot, Nordborg Slot, kan kun ses udefra. Det er dog muligt at besøge slotsparken, som dagligt er åben til en hyggelig spadseretur.

Øens østkyst ligger ud til Østersøen. Himmark strand er en de strande, der om sommeren bliver til en aktivitetslegeplads. Børnene kan lege i vandet, og forældrene kan slappe af på stranden med en god bog. Uden for strandens blå flag, kan de firbenede familiemedlemmer også nyde stranden og bølgerne. Om sommeren er stranden det perfekte mødested for venner og familie, om vinteren viser stranden sin klare vinterskønhed og er perfekt til dejlige gåture.

Mellem marker og den afvekslende kyst er der en sti, som er perfekt til vandre- og cykelture. Fra Himmark kan man enten tage stien mod nord til øens spids, eller man kan tage mod syd, hvor man kan finde færgerne til Ærø og Fyn.

Leje af sommerhus i Himmark med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Himmark med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Himmark er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før.Feline er sommerhusudlejning i Himmark på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Himmark - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Himmark. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Himmark. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Himmark her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Himmark, et feriehus i Himmark eller en feriebolig i Himmark er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Himmark til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Himmark nu!

Vælg mellem 39 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Fin med stranden tæt på. Men ellers er der ikke meget at komme efter nærheden. 5 km væk fra alt, men hvis man vil gå en lang tur er det jo også fint
Lavensby
12 voksne 6 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 august
Vi havde forstået at der var få km til strand - der var ca. 5 km...!!
Købingsmark
2 voksne 0 børn 2 husdyr 14 overnatninger 2023 august
Skøn natur og gode vandrestier -Alsstien og gendarmstien kan især anbefales, ligeså Nørreskov og Sønderskov. God og smuk rute rundt om Nordborg sø Nordborg, Augustenborg og Sønderborg ???? flotte slotte og dejlige byer.
Købingsmark
13 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 juni
ligger midt i et bolig område, det er ikke tilfredsstillende.
Lavensby
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Skønt område
Lavensby

Andre artikler

  1. Sommerhus Als

    Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
    Als_130-F09004
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen