Rolige og naturskønne omgivelser med fine rammer for en ferie hvor friluftsliv, vandsport eller ultimativ afslapning er i fokus. Samtidig kort køreafstand til gode muligheder for shopping eller besøg på kulturhistoriske attraktioner samt oplevelsesparken Universe.
Vælg mellem 90 sommerhuse
Utraditionelt feriehus til 6 personer beliggende i Kegnæs har en hyggelig indretning og en dejlig udsigt over vandet fra både grunden og tagterrassen.
Utraditionelt feriehus til 6 personer med en hyggelig indretning og en dejlig udsigt over vandet fra både grunden og tagterrassen. Området egner sig godt til sejlads, og der udlejes både i nærheden. Langs kysten er der desuden rigtig gode fiskemuligheder. Emne nr. 160-D1072

Kegnæs, der er forbundet med Als via landtangen Drejet, er en halvø på 17 kvadratkilometer. Det meste af halvøen er landbrugsområde, men her er tre landsbyer Vestermark, Østerby og Sønderby, som alle er placeret på sydkysten, der ligger ud til Flensborg Fjord. Området er absolut naturskønt og fredeligt.

Den største seværdighed på halvøen er Kegnæs Fyr, der blev opført i 1894 og er synligt i op til 14 sømils afstand. I sommerhalvåret er fyret åbent, og herfra kan I nyde den skønne udsigt til Broagerland, Tyskland samt de sydfynske øer Ærø og Langeland.

På Kegnæs Stien, der består af tre ruter på henholdsvis 6, 7 og 10 km, kan man gå en pragtfuld vandretur i flot natur og samtidig nyde det rige fugleliv, der findes her. Ruterne kan også sagtens kombineres til en samlet tur.

Foretrækkes cykling indbyder Kegnæs til en rundtur på ca. 25 km, primært via små veje. Her kører man blandt andet langs vandet til Kegnæs Ende hvorfra udsigten over til Høruphav og Broagerland kan nydes.

For lystfiskeren kan netop Kegnæs Ende anbefales – specielt i forårsmånederne. Kør efter vindmøllerne - her er der fine fiskemuligheder og mulighed for parkering.

På vejen mellem Kegnæs og Als lige før Drejet ligger Drejby Strand, som er en attraktiv og bred sandstrand og antagelig en af de bedste strande på Als. På Kegnæs er der også flere gode badestrande. Både Sønderby Strand og Østerby Strand er fine, børnevenlige badestrande, som egner sig perfekt til en kølende dukkert med efterfølgende solbadning på en varm sommerdag – eller til en hyggelig gåtur i vandkanten på jagt efter rav eller flotte strandskaller mens solnedgangen nydes …

På grund af sin særlige beliggenhed er der særdeles gode betingelser for både vandsport og sejlads i farvandene omkring Kegnæs, men især fra sydkysten af halvøen. For nybegyndere er Lillehav vest for Drejet meget velegnet.

Sønderborg beliggende ca. 25 km fra Kegnæs, er en hyggelig og charmerende by, der indeholder et godt udvalg af både special- og dagligvarebutikker, cafemiljøer og restauranter. Besøg også de kulturhistoriske attraktioner Sønderborg Slot og Historiecenteret Dybbøl Banke. Begge formidler det dansk-tyske grænselands historie fra middelalderen og helt op til nutiden.
Endvidere er Sønderborg Slotspark også et skønt udflugtsmål med flot beliggenhed ud mod Alssund. Fra slotsparken er der adgang ud til en dejlig strandpromenade, der fører videre ned til lystbådehavnen og derfra ud til et herligt skovområde.

Omkring 40 km fra Kegnæs i Nordborg ligger oplevelsesparken Universe med et væld af spændende attraktioner: Her kan I opleve naturens kræfter meget tæt på i Den Blå Kube, lade jeres balance udfordre på Segwaybanen, lære og lege med vand i WaterWorks og sammen få en underholdende og sjov oplevelse med de mere end 50 forskellige udfordrende og intelligente aktiviteter, som er samlet i Explorama.

Privat sommerhusudlejning Kegnæs - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Kegnæs er i privat eje. Derfor kan man i virkeligheden kun leje et privat sommerhus Kegnæs. Når du bestemmer at leje sommerhus privat Kegnæs hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service overalt via Felines partnere. Sommerhus privat udlejning Kegnæs? Svaret er enkelt: Lej sommerhus privat Kegnæs hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Kegnæs
På dette web site kan du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse Kegnæs. Vi giver dig sommerhuse Kegnæs fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig simpelt at søge mellem dem alle sammen. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Kegnæs på ét sted!

Leje af sommerhus Kegnæs med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Kegnæs med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Kegnæs har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Kegnæs nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Kegnæs - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Kegnæs. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Kegnæs. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Kegnæs hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Kegnæs her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Kegnæs, et feriehus Kegnæs eller en feriebolig Kegnæs er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie Kegnæs til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Kegnæs nu!

Vælg mellem 90 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Als

    Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
    Pragtfuldt feriehus til 8 personer med panoramaudsigt over Lillebælt er beliggende på Als. Dette rummelige hus har alt, hvad hjertet begærer.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer beliggende lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur i Flovt ved Haderslev.