Idyllisk på øens kyst finder man ferieområdet Augustenhof. Det familievenlige miljø gør det nemt at nyde flere timer i den smukke natur. Takket være adskillige seværdigheder og attraktioner er der rig mulighed for en varieret ferie.
Vælg mellem 69 sommerhuse
Sommerhus Agustenhof_090-03668
Emne nr. 090-03668

De rolige omgivelser i Augustenhof er simpelthen fantastiske, så selv lige efter ankomsten føler man sig afslappet. Fortryllende strande langs Lillebælt giver dig masser af muligheder for udendørs aktiviteter, og det imponerende landskab indbyder til vandreture, cykelture og eventyr.

Familier, der vælger et af de hyggelige sommerhuse i Augustenhof, kommer straks til at føle sig hjemme. I selve Augustenhof er der en velassorteret butik med daglige fornødenheder og frisk brød hver dag. I Nordborg, kun 2,5 km væk, er der flere supermarkeder, familievenlige restauranter og hyggelige caféer, hvilket gør en ferie i Augustenhof endnu mere attraktiv.

Ved Stranden ved Augustenhof er der de bedste forudsætninger for at kunne nyde solen. Hvis du i stedet holder af at være aktiv, er det også muligt at svømme, surfe, sejle eller fiske fra stranden. Derudover har Augustenhof en dejlig legeplads og en flot minigolfbane.

Hvis du vil udforske naturen, skal du helt bestemt besøge bugterne Dyvig og Mels Vig, der har naturlige havne og er ægte perler i det vidunderlige kuperede landskab. Ved søen Oldenor kan du nyde øens skønhed, og det rige fugleliv ved søen inspirerer de besøgende. Øen, der er kendetegnet ved dens skove, bakker, dale og marker, får enhver naturelskers hjerte til at slå hurtigere. Skovområderne på øen, såsom Nørreskoven (Danmarks største bøgeskov), er blandt de smukkeste i landet. Lige så attraktivt er en tur langs kysten – her finder du smukke fjorde og bugter i en charmerende kontrast med vilde og romantiske klipper.

Ikke langt fra ferieområdet Augustenhof ligger Nordborg Slot. Bygget på en lille ø er Nordborg Slot, som er bygget i år 1150. Slottet er omgivet af en smuk park, som skaber de smukkeste rammer for en hyggelig familiepicnic. Nordborgs gamle bydel med sine smalle gader og gamle, skæve huse, er også værd at besøge.

Det anbefales også at tage en tur i skovene Blommeskobbel og Oleskobbel, som ligger på øens østkyst. I skovområderne finder man også den største samling af stendysser som man kender til i Nordeuropa. Når du tager rundt på øen, kan du se adskillige historiske monumenter, bopladser fra stenalderen, kæmpehøje, stendysser, kirker og møller. En af de smukkeste møller er Dybbøl Mølle fra år 1744. Augustenborg Slot er også et besøg værd. Den storslåede bygning fra 1770 erstatter en tidligere bygning. I dag betragtes borgen som den største barokopførelse i det sydlige Danmark.

En anden dejlig destination er byen Sønderborg, som har adskillige historiske bygninger og en imponerende havn. Især børnefamilier bør også sætte tid af til at besøge Sønderborg Universe, en naturvidenskabelig oplevelsespark, som er sjov for både børn, unge og voksne.

Leje af sommerhus i Augustenhof med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Augustenhof med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Augustenhof på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Augustenhof - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Augustenhof. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Augustenhof. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Augustenhof her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Augustenhof, et feriehus i Augustenhof eller en feriebolig i Augustenhof er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Augustenhof til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Augustenhof nu!

Vælg mellem 69 sommerhuse

Områdeanmeldelser

17 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Dejligt område med mange oplevelser i nærheden.
Købingsmark
2 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Meget oplevelses rigt område der er strand , gravhøje ,herregårde, slotte , og et hav af huse der viser øens storheds tid . vi kørte til tyskland ,Gråsten ,Dybbøl og ud på de mange herlige mikro små gamle veje der bugter sig og viser mange års historie
Købingsmark
6 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 december
Rigtig dejligt med kort afstand til strand og handel.
Købingsmark
10 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Lækkert område og tæt på vandet og indkøbsmuligheder
Købingsmark
12 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 september
Fint område, tæt ved vandet
Købingsmark

Andre artikler

  1. Sommerhus Als

    Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
    Als_130-F09004
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen