Den idylliske havneby Fynshav er beliggende på den maleriske ø i Østersøen Als, og er en by, der gennem dens fredelige og rolige atmosfære gør indtryk. Med mange forrygende naturoplevelser og mange seværdigheder, får I en uforglemmelig ferie i Fynshav.
Vælg mellem 47 sommerhuse Destinationer under Fynshav
Sommerhus Fynshav_121-65-1003
Emne nr. 121-65-1003

Den meget rene strand i Fynshav er kendetegnet ved at have en række forskellige faciliteter, som giver dig og din familie mulighed for at tilbringe masser af tid på stranden i de afslappende omgivelser. Hvis du derimod hellere vil have lidt alene tid, er en udflugt til fuglereservatet Trillen, som ligger midt på stranden, meget anbefalelsesværdigt.

Takket være det flotte landskab i ferieområdet, er der rig mulighed for at tilbringe masser af tid sammen med familien i den frie natur. Især de mange skovområder på Als er fantastiske omgivelser, hvis du vil gå eller cykle en tur. Især skoven Nørreskov er perfekt til forskellige former for udflugter. Ikke nok med, at det er øens største skov, så har den også et hav af imponerende cykel- og vandrestier. Når du er på ferie i et sommerhus i Fynshav, skal du ikke gå glip af muligheden for at besøge skovene Blommeskobbel og Oleskobbel, som har den største samling af stendysser i Nordeuropa.

Selv hvis du ønsker at dyrke sport i din ferie, er et sommerhus i Fynshav på Als det helt rigtige sted. Det rolige farvand ved øens kyster er meget populært til sejladser. Det er muligt at leje både, så man kan tage på naturekskursioner langs kysten. Hvis du ligeledes kan lide at surfe eller dykke, er området omkring Fynshav perfekt til begge dele. Der er også flere fiskesøer og golfbaner i nærheden af Fynshav.

Øens Als, som Fynshav ligger på, imponerer ikke kun med en ualmindelig flot natur, der indbyder til at tage på mange opdagelser, men tilbyder også mange kulturelle højdepunkter. For eksempel er glaspusteriet Dansk Glaskunst, hvor man kan se på produktionen af imponerende glasgenstande, meget populært hos både unge og gamle. Et must, når du er i sommerhus i Fynshav, er at besøge den smukke by Sønderborg, hvor især det lokale Sønderborg Slot og industrimuseet er meget interessante.

Flere slotte såsom det imponerende Nordborg Slot og det maleriske Augustenborg Slot, er med til at gøre Als til et sted, hvor du sammen med din familie, kan få et godt indblik i vores fortid. Foruden slottene, er der også et historisk teglværk, som giver et indblik i, hvordan den hårde produktion af mursten foregik.

En ferie i et sommerhus i Fynshav giver dig mulighed for at være tæt på den vidunderlige natur, og gå på mange opdagelser i denne. På grund af de mange historiske byer og områder, er Fynshav også en perfekt rejsedestination, hvis du og din familie godt kan lide at udforske kulturelle højdepunkter og lære de mange forskellige seværdigheder i området at kende, når I er på ferie.

Leje af sommerhus i Fynshav med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Fynshav med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Fynshav på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Fynshav - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Fynshav. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Fynshav. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Fynshav her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Fynshav, et feriehus i Fynshav eller en feriebolig i Fynshav er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Fynshav til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Fynshav nu!

Vælg mellem 47 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 2 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Super område og udsigt
Nørre Kettingskov
4 voksne 0 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Dejligt område til gå-ture
Nørre Kettingskov
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Har været i området i andre og bedre huse flere gange. Skønt og stille..
Nørre Kettingskov
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fredeligt sommerhusområde med mange gode muligheder for gåture .
Nørre Kettingskov
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Stranden som ligger i gåafstand er voldsomt stenet med ret store sten. Ikke en bade strand men fin at finde sten og strandting på.
Nørre Kettingskov

Andre artikler

  1. Sommerhus Als

    Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
    Als_130-F09004
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen