Det hyggelige ferieområde Lavensby ligger på Als’ østkyst og inviterer dig til at slappe af. Mens den børnevenlige strand inviterer til at bade, lokker, de smukke naturreservater og interessante kulturelle seværdigheder, dig væk fra stranden.
Vælg mellem 31 sommerhuse
Sommerhus Lavensby_160-D1134
Emne nr. 160-D1134

Fredeligt og roligt strækker ferieområdet Lavensby sig lang østkysten på øen. Beliggenheden lige ved Lillebælt får en ferie i Lavensby til at virke attraktiv, men også de vidunderlige naturlandskaber uden for kysten frister og inviterer til fælles opdagelsesture og aktiviteter. Familier, der vælger at tilbringe deres ferie i Lavensby kan drage fordel af det børnevenlige område.

Det betaler sig at booke et af de hyggelige sommerhuse, som er det perfekte tilflugtssted, og kun få kilometer væk ligger byen Nordborg, som byder på gode indkøbsmuligheder, attraktive restauranter og hyggelige caféer samt familievenlige aktiviteter og kulturelle seværdigheder.

Stranden ved Lavensby betragtes som særlig børnevenlig. Stranden er 20 km lang, så der er masser af plads til solbadning, leg og afslapning. Det let skrånende vand og det grovkornede sand gør stranden perfekt til at tilbringe nogle hyggelige timer ved havet. Det kan godt betale sig at tage ned til stranden om aftenen og nyde den smukke solnedgang eller en picnic på stranden.

Lige nord for ferieområdet ligger bugterne Dyvig og Melsvig, som er kendetegnet ved deres smukke naturlige havne, og er omgivet af et smukt bakkelandskab. En smuk natursti går blandt andet op til Nordborg søen, og går man lidt videre kommer man til den fascinerende udsigt over det vidunderlige landskab.

Als er kendetegnet ved skove, bakker, dale og frugtbare marker, og er perfekt til hyggelige vandre- og cykelture og afslapning på øen. Derudover er der meget fine fiskepladser ved kysten, men også Nordborg Sø, Put & Take søerne og vandløbene er perfekte til fiskeri.

Særligt attraktivt er det at besøge skovområdet Nørreskoven, som er Danmarks største bøgeskov. Det anbefales også at besøge skovene Blommeskobbel og Oleskobbel, hvor man kan se den største samling af stendysser i Nordeuropa.

Historieinteresserede familier bør også besøge områdets slotte. Udover Nordborg Slot, er det også værd at besøge Sønderborg Slot og Augustenborg Slot. Særligt Nordborg Slot er meget idyllisk. Slottet blev bygget på en lille holme i år 1150, og er omgivet af en smuk park. En betagende udsigt kan nydes fra fyret nær Augustenborg Slot. Udsigten strækker sig ikke kun over det sønderjyske fastland, men også over til Barsø, Lillebælt og Fyn.

Byen Sønderborg ligger omkring 22 km fra Lavensby, og tilbyder gode shopping- og indkøbsmuligheder. Når du slentrer gennem byen, kan du se de smukke historiske bygninger. Et besøg på den livlige havn anbefales også. Besøg slottets museum og bliv klogere på Sønderjyllands historie.

Det er også værd at se Gråsten Slot, som er den danske kongefamilies sommerresidens. Slottet ligger 36 km fra ferieområdet. Her kan man besøge den smukke slotspark og den flotindrettede slotskirke.

Leje af sommerhus i Lavensby med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Lavensby med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning i Lavensby på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Lavensby - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Lavensby. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Lavensby. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Lavensby her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Lavensby, et feriehus i Lavensby eller en feriebolig i Lavensby, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Lavensby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Lavensby nu!

Vælg mellem 31 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Fin med stranden tæt på. Men ellers er der ikke meget at komme efter nærheden. 5 km væk fra alt, men hvis man vil gå en lang tur er det jo også fint
Lavensby
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Skønt område
Lavensby

Andre artikler

  1. Sommerhus på Als

    Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
    Als_130-F09004
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen