Skovmose er et fredeligt ferieområde tæt ved både dejlige badestrande, fantastiske fiskepladser og historiske seværdigheder. Universe, der er en oplevelsespark for hele familien samt Sønderborg by er ligeledes inden for kort køreafstand.
Vælg mellem 221 sommerhuse Destinationer under Skovmose
Hyggeligt feriehus til 6 personer beliggende i den gamle Skovmose udstykning med en dejlig badestrand.
Hyggeligt feriehus til 6 personer beliggende i den gamle Skovmose udstykning med en dejlig badestrand og gode muligheder for gåture i området. Huset har en dejlig lukket terrasse og hele grunden giver plads til mange udfoldelsesmuligheder. Emne nr. 130-F09231

Skovmose ligger på sydspidsen af Als, en fredfyldt beliggenhed, der samtidig giver et godt udgangspunkt for mange skønne ferieudflugter og -aktiviteter. Øen har flere dejlige strande, hvoraf særligt Drejby Strand, som ligger 4 km fra Skovmose, kan fremhæves. Drejby Strand er en bred sandstrand, der er meget velegnet for børnefamilier. Tag jer en afslappende dag på stranden, hvor I f.eks. sammen kan hygge jer med boldspil og bade i havet, eller med at samle sjove sten, rav eller flotte strandskaller i vandkanten.

Universe i Nordborg er et godt udflugtsmål for hele familien. Parken bugner af muligheder for spændende oplevelser. Her kan I blandt andet opleve naturens vilde kræfter, køre ræs på Segways, lege på Pixeline-legepladsen og med de mange interaktive spil, tage på ”tidsrejse” til slaget på Dybbøl i 1864, bygge og affyre en vandraket eller prøve at styre en drone på ”drone træningsbanen”. Pak madkurven og gør jer klar til en hyggelig og oplevelsesrig dag i en attraktion, hvor sjov er en videnskab!

I området omkring Skovmose er der flere muligheder for at shoppe en personlig feriesouvenir. Et par af stederne er Dansk Glaskunst på Sydals, der er et glasblæseri med speciale i strandsten arbejdet i glas, og Den Gamle Stald, som forhandler et bredt sortiment inden for brugskunst, lys, servietter og delikatesser.
Har I brug for et større udvalg af special- og dagligvarebutikker kan det behov sagtens opfyldes i Sønderborg. ”Borgen Shopping” er Sønderjyllands største shoppingcenter med 50 specialbutikker og 600 p-pladser beliggende midt i Sønderborg.

Historiecenter Dybbøl Banke i Sønderborg er klar med formidling af egnshistorie på en levende og aktiv måde, så du får fortællingen om krigen i 1864 helt ind under huden. Når I er mætte af indtryk på centeret, venter den storslåede natur lige uden for. Dybbøl Banke ligger midt i et af de smukkeste landskaber istiden har skabt i Danmark. Udsigten over både Østersøen, Als og Sundeved er værd at tage sig tid til at nyde.

Den dejlige Sønderskov – ligger øst for Sønderborg grænsende helt op til byen. Skoven er 400 hektar stor og har både vandreruter samt et net af afmærkede ridestier. I skoven findes også et ”madpakkehus”, som er åbent for alle.

I kan også tage den flotte og afvekslende tur på ca. 6 km rundt om Nordborg Sø - enten til fods eller på mountainbike. På ruten er der gode muligheder for at nyde det alsidige fugleliv og den øvrige smukke natur.

For lystfiskere er hele Als fyldt med muligheder! Kysten byder på nogle af landets bedste fiskepladser især for torsk og havørred.

Leje af sommerhus Skovmose med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Skovmose med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Skovmose har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Skovmose nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Skovmose - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Skovmose. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Skovmose. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Skovmose hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Skovmose her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo absolut ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Skovmose, et feriehus Skovmose eller en feriebolig Skovmose er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Skovmose til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Skovmose nu!

Vælg mellem 221 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Godt område, Dejlig strand.
Skovmose
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Meget roligt og stille område. Lækker børnevenlig badestrand nede af stien tæt på huset.
Skovmose
5 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Ok sommerhusområde og ikke så langt til mindre og større byer med indkøb og seværdigheder.
Skovmose
5 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Godt hus med god udenoms plads til leg m.m.
Skovmose
2 voksne 0 børn 0 husdyr 21 overnatninger 2024 maj
Prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen en zwemmen. De Oostzee vlakbij
Skovmose

Andre artikler

  1. Sommerhus på Als

    Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.
    Als_130-F09004
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen