Et privat sommerhus til leje en weekend er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 23.074 sommerhuse Destinationer under Danmark
Privat sommerhus weekendudlejning Emne nr.: 130-P42205
Emne nr. 130-P42205

Privat sommerhus weekendudlejning - du får det største udvalg her på siden!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse til leje en weekend. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat sommerhus weekendudlejning - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved holde ferie i dem med glade feriegæster. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus til leje en weekend.

Når du vælger at leje et privat sommerhus til leje en weekend hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de private sommerhuse til leje en weekend der har den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at leje dit foretrukne sommerhus gennem os
 • Der er 100 prisgaranti på samtlige sommerhuse, som bookes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før afrejse
 • Du kan vælge at tilkøbe en forsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje en weekend her

Privat sommerhus weekendudlejning - gratis fordele for dig

Disse fordele er helt gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets billigste pris på et privat sommerhus til leje en weekend hos os.

Privat sommerhus weekendudlejning - På denne måde får du de fleste private sommerhuse til leje en weekend at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel efter private sommerhuse til leje en weekend, og derfor gælder det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Privat sommerhus weekendudlejning med prisgaranti

Når du vælger at leje et privat sommerhus til leje en weekend hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus til leje en weekend til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver indsat direkte på din konto.

Se private sommerhuse til leje en weekend her

Privat sommerhus weekendudlejning - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til leje en weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget nemt og problemfrit.

Ferie for familien. Der er mange valgmuligheder hos Feline.dk af feriehuse i forskellige prisklasser. Det var let for os både at finde og bestille et feriehus hos Feline.dk.

Vælg mellem 23.074 sommerhuse

Andre artikler om Danmark

 • Sommerhus til leje uge 42

  Danmark er et dejligt sted at holde ferie året rundt, men særligt om efteråret er det kærkomment med en ferie, hvor naturen, fælles aktiviteter og oplevelser er i højsædet. Og ikke mindst muligheden for at slappe af og samle kræfter væk fra hjemmet og hverdagen.
  Leje af sommerhus i efterårsferien 332-020145
 • Leje af sommerhus i efterårsferien

  Efteråret er den perfekte årstid til en familieferie, og der er ingen grund til at rejse udenlands, for Danmark har masser af skønne ferieboliger. Uanset om I er til friluftsliv med naturoplevelser, eller til byferie med kultur, shopping og seværdigheder, så har Danmark den helt rigtige destination.
  Efterårsferie Danmark 349-5005
 • Billigt sommerhus i efterårsferien

  Nyd efterårsferien i Danmark, hvor naturens farver er allersmukkest. Overalt i landet er der rig mulighed for at opleve disse i de store skove, de bakkede landskaber og farvestrålende enge. Og så glæder seværdigheder og attraktioner, hyggelige landsbyer og handelsbyer sig til at få besøg.
  Efterårsferie Danmark billig 130-I55300
Vis alle artikler om Danmark