Et luksus sommerhus Sydfyn med pool er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 16 sommerhuse Destinationer under Sydfyn

Lej dit luksus sommerhus Sydfyn med pool her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et passende luksus sommerhus Sydfyn med pool her. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig ingen ting at opnå alle disse fordele. Vi står inde for at der ikke er konkurrerende udlejningsbureauer der kan tilbyde dit foretrukne luksus sommerhus Sydfyn med pool til en billigere pris end os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Tips til oplevelser i området

Super fantastisk! Smuk natur, gode strande! Hyggelige små byer!

beliggenheden kunne ikke være bedre strand på den ene side og lystbådehavn på den anden.så kan man vist ikke ønske sig mere

Fedt familie område med masser af børn og liv. Dejlig strand i nærheden og centralt beliggenhed i forhold til aktiviteter og de større byer.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et luksus sommerhus Sydfyn med pool hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Sydfyn med pool til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Sydfyn med pool, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen problemer med online booking

Perfekt betjening.

Feline er en reel og solid mulighed for at søge gode feriemuligheder. Vi har aldrig har haft dårlige oplevelser med Feline- tværtimod. Hurtig og præcise bookinger og svar på evt. spørgsmål. Og det at Feline sender mail (automail) samme dag som vi kommer hjem med link og opfordring til at oplyse om vores netop overstående ferieoplevelse med Feline er jo også positivt. Linket gør det nemt at besvare og samme dags mailen betyder at vi har tingene i frisk erindring og kan svare derudfra. Viser også en vilje for Feline til at lære af evt. fejl-modsat nogle af Felines operatører som f.eks. Danland, der godt kunne lære lidt om at spørge kunden på den måde. Men det er er en anden historie med Danland og det er beskrevet i andet regi.

Dejligt imødekommende at have kontakt med jer. God og professionel kundeservice.

Vælg mellem 16 sommerhuse

Andre artikler om Sydfyn

Vis alle artikler om Sydfyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S