Tåsinge byder velkommen til idylliske landsbyer med huse i bindingsværk, en perlerække af børnevenlige strande og selvfølgelig hyggelige oplevelser på Valdemars Slot. Tåsinge Museum fortæller om øens lange historie - og her får I selvfølgelig også fortællingen om Elvira Madigan og Sixten Sparre.
Vælg mellem 22 sommerhuse
Skønt sommerhus til 8 personer beliggende ved Vornæs direkte til vandet og med en pragtfuld udsigt over havet.
Til det frugtbare Tåsinge kommer man hurtigst via broen fra Svendborg. Her ligger dette skønne feriehus til 8 personer ved Vornæs, på en stor naturgrund direkte til vandet og med en pragtfuld udsigt over havet. Emne nr: 160-E1103

Sommerhus Tåsinge

Tåsinge ligger i Det Sydfynske Øhav lige syd for Svendborg, og er forbundet med Fyn via Svendborgsundbroen. Her venter idylliske landsbymiljøer med huse i bindingsværk, æbleplantager og flotte herregårdslandskaber. Det hele er omgivet af flot natur. Tåsinge er rendyrket hygge og idyl med et bredt udbud af ferieoplevelser for hele familien.

Her venter først og fremmest en perlerække af skønne og børnevenlige sandstrande med lavt vand. Slotshage strand ved Valdemars Slot er en af dem. Blandt de øvrige strande på Tåsinge finder I Nørreskoven Strand, Stenodden Strand, Vornæs Strand, den indhegnede bystrand i Vindeby og Lodsstranden ved Troense. Der venter kort sagt mange hyggelige timer ved vandet sammen med børnene.

Valdemars Slot har slået dørene op til det private hjem, for at dele ud af den historie, som slottet og de omkringliggende bygninger kan fortælle om, og om familien, som har ejet stedet i 12. generationer. Se de historiske bygninger, oplev historien om Valdemars Slot eller se det unikke Jagt- og Trofærmuseum. Lej en cykel eller kajak og tag en tur gennem de flotte skove eller det skønne Sydfynske Øhav. Læs mere her.

tåsinge_160-E1103
Hestevogn ved Valdemars Slot.

Tåsinge Museum i de naturskønne Bregninge Bakker byder velkommen til et spændende og medrivende indblik i Tåsinges lange historie. Museet holder til i en række utroligt flotte og velholdte bygninger, som fortæller hver sin historie; selvfølgelig også den om øens mest kendte par, Elvira Madigan og Sixten Sparre.

Skipperbyen Troense er slet ikke til at komme uden om. Mange af husene er opført i bindingsværk tilbage i 1700-tallet, og er nu fredede. De idylliske og rolige omgivelser indbyder til gåture, ikke mindst ad Troense Strandvej og Grønnegade.

Du kan læse meget mere om oplevelser, aktiviteter og begivenheder på Tåsinge og Sydfyn hos Visit Svendborg.

Leje af sommerhus Tåsinge med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Tåsinge med præcis den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Tåsinge er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Tåsinge nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Tåsinge - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Tåsinge. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Tåsinge. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Tåsinge hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Tåsinge her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo absolut ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Tåsinge, et feriehus Tåsinge eller en feriebolig Tåsinge er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Tåsinge til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Tåsinge nu!

Vælg mellem 22 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 1 barn 2 husdyr 4 overnatninger 2024 januar
Der er ikke meget at komme efter & slet ikke når skoven er lukket p.g.a jagt
Tåsinge
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 september
Det Sydfynske Øhav er fantastisk
Tåsinge
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Gode stisystemer og en dejlig skov.
Tåsinge
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Roligt område med fin omgivelser
Stenodden
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Fred og ro og skøn natur. Formidabel udsigt
Tåsinge

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydfyn

    Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
    Sydfyn_Depositphotos_649072382_S
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S