Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
Vælg mellem 148 sommerhuse Destinationer under Sydfyn
Skønt sommerhus til 8 personer beliggende ca. 125 m fra vandet i Slude Strand på Sydfyn.
Skønt sommerhus til 8 personer beliggende ca. 125 m fra vandet i Slude Strand på Sydfyn. Fra terrassen er der en flot udsigt over vandet mod Sotrebæltsbroen. Emne nr. 090-76428

Uanset om I falder for det ene eller det andet sommerhus på Sydfyn er afstandene på øen ikke større end man uden problemer kan komme fra det ene sted til det andet på kort tid. Og i kommer med garanti ikke til at kede jer! Se f.eks. de mange dyr på Naturama og kig indenfor på Egeskov Slot og Valdemars Slot.

Det fynske landskab er kendetegnet ved bløde bakker og storslåede udsigter til havet og de mange små og store øer. Midt i den danske natur finder I også et stykke Japan i Danmark. De Japanske Haver, der er en fryd for alle sanser, er beliggende ca. 20 kilometer sydvest for Odense

Naturama i Svendborg fortæller om naturen på en spændende og medrivende måde. Her findes en stor samling og udstoppede fugle og andre dyr, skeletter af hvaler og en masse levende dyr. Se f.eks. en myretue med flere hundrede beboere, store og små edderkopper, vandrende pinde, biller, græshopper og andre dyr. Læs mere her.

Egeskov Slot er en af de bedst bevarede vandborge i hele Europa og både slottet og parken omkring det er absolut en udflugt værd. Nyd synet af de flotte blomster, velholdte plæner og store træer, og lad børnene prøve om de kan finde ud af labyrinten. Veteranmuseet på Egeskov Slot har en meget stor samling af motorcykler, knallerter, biler og meget andet. Læg også vejen forbi Falckmuseet.

Læg også vejen forbi Valdemars Slot på Tåsinge. Foruden de flotte omgivelser er her ikke mindre end tre spændende museer. Et besøg på Slots- og Herregårdsmuseet, er også et besøg i et fantastisk hjem med en enestående, historisk atmosfære. I Jagt- og Trofæmuseet udstilles jagttrofæer og kultur genstande fra hele verden og i Museum for Lystsejlads venter et spændende kig ind i dansk sejlsport.

Grubbe Mølle ligger i meget smukke omgivelser ved Svanningebækken - perfekt til en hyggelig tur med børnene. Læs mere her.

Midtfyns Put & Take ved Sallingelunde er det oplagte sted at tage familien med på fisketur. Her er fine faciliteter til rensning af fisk, tørvejr til spisning af madpakken samt grill og bålsted, så I kan grille dagens fangst og bage snobrød. Skal børnene have en pause fra fiskestængerne, kan de boltre sig på legepladsen og boldbanen. Fiskestænger kan lejes, hvis I ikke har fået dem med hjemmefra.

Privat sommerhusudlejning Sydfyn - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Sydfyn har private ejere. Af samme årsag kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Sydfyn. Når du vælger at leje sommerhus privat Sydfyn hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service overalt igennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Sydfyn? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat Sydfyn hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Sydfyn
Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse Sydfyn. Feline har samlet sommerhuse Sydfyn fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er meget lettere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Sydfyn på ét sted!

Leje af sommerhus Sydfyn med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Sydfyn med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Sydfyn har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Sydfyn nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sydfyn - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Sydfyn. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Sydfyn. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Sydfyn hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sydfyn her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Sydfyn, et feriehus Sydfyn eller en feriebolig Sydfyn er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Sydfyn til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sydfyn nu!

Vælg mellem 148 sommerhuse

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.