Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
Vælg mellem 232 sommerhuse Destinationer under Sydfyn
Sydfyn_Depositphotos_649072382_S

Uanset om I falder for det ene eller det andet sommerhus på Sydfyn er afstandene på øen ikke større end man uden problemer kan komme fra det ene sted til det andet på kort tid. Og i kommer med garanti ikke til at kede jer! Se f.eks. de mange dyr på Naturama og kig indenfor på Egeskov Slot og Valdemars Slot.

Det fynske landskab er kendetegnet ved bløde bakker og storslåede udsigter til havet og de mange små og store øer. Midt i den danske natur finder I også et stykke Japan i Danmark. De Japanske Haver, der er en fryd for alle sanser, er beliggende ca. 20 kilometer sydvest for Odense

Naturama i Svendborg fortæller om naturen på en spændende og medrivende måde. Her findes en stor samling og udstoppede fugle og andre dyr, skeletter af hvaler og en masse levende dyr. Se f.eks. en myretue med flere hundrede beboere, store og små edderkopper, vandrende pinde, biller, græshopper og andre dyr. Læs mere her.

Egeskov Slot er en af de bedst bevarede vandborge i hele Europa og både slottet og parken omkring det er absolut en udflugt værd. Nyd synet af de flotte blomster, velholdte plæner og store træer, og lad børnene prøve om de kan finde ud af labyrinten. Veteranmuseet på Egeskov Slot har en meget stor samling af motorcykler, knallerter, biler og meget andet. Læg også vejen forbi Falckmuseet.

Læg også vejen forbi Valdemars Slot på Tåsinge. Foruden de flotte omgivelser er her ikke mindre end tre spændende museer. Et besøg på Slots- og Herregårdsmuseet, er også et besøg i et fantastisk hjem med en enestående, historisk atmosfære. I Jagt- og Trofæmuseet udstilles jagttrofæer og kultur genstande fra hele verden og i Museum for Lystsejlads venter et spændende kig ind i dansk sejlsport.

Grubbe Mølle ligger i meget smukke omgivelser ved Svanningebækken - perfekt til en hyggelig tur med børnene. Læs mere her.

Midtfyns Put & Take ved Sallingelunde er det oplagte sted at tage familien med på fisketur. Her er fine faciliteter til rensning af fisk, tørvejr til spisning af madpakken samt grill og bålsted, så I kan grille dagens fangst og bage snobrød. Skal børnene have en pause fra fiskestængerne, kan de boltre sig på legepladsen og boldbanen. Fiskestænger kan lejes, hvis I ikke har fået dem med hjemmefra.

Vælg mellem 232 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Et meget skønt område, med strand og skov/park.
Fåborg
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Udsigt ok ikke holdt om huset
Elsehoved
14 voksne 4 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Stranden er meget stenrig.
Horne
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Skønt område ved vandet. Men der var mangel på områder til vandreture.
Brohave
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Fantastisk område
Horne

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S