Sommerhusene ved Aborg ligger i idylliske og naturskønne omgivelser. Her er fred og ro, og området er perfekt til en ferie med vandre- og cykelture, fisketure og dejlige familiedage ved stranden. Ta' med på fuglestudie til Bågø, kør på skinnecykel gennem det kuperede og frodige landskab, besøg købstaden Assens, egnens smukke herregårde og spændende museer, eksotiske fugle og farlige krybdyr.
Vælg mellem 30 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Aborg beliggende helt ugenert, få skridt fra dejlig badestrand.
Sommerhus til 5 personer i Aborg, som har noget specielt at byde på. Huset er beliggende helt ugenert, få skridt fra en dejlig badestrand med bro samt en skøn panoramaudsigt over Lillebælt. Emne nr. 160-D2143

Langs kysten ved Lillebælt finder I mange rolige og børnevenlige strande. Ud for Bågø ligger Aborg Strand, der er overskuelig med lavt vand og badebro. Stranden og havbunden består hovedsageligt af sand, så børnene kan lege og bygge sandslotte, og de voksne kan slappe af med en bog eller blot nyde lyden og synet af havet. Feddet Strand, Mariendal Strand og Assens Næs er også børnevenlige strande med gode faciliteter. Assens Næs Strand har desuden Det Blå Flag, og der er etableret kørevej fra parkeringspladsen til en handicapvenlig badebro for bl.a. kørestolsbrugere. P-plads, toiletter og handicaptoilet findes ved stranden. Vil I hellere bade i svømmebassin, kan Glamsbjerg Friluftsbad og Tommerup Svømmehal anbefales.

Assens ligger ca. 4 km fra Aborg. Købstaden er 800 år gammel og har en charmerende og velbevarede bymidte. Her finder I imponerende købmandsgårde og mange andre historiske bygninger, en hyggelig marina og Fyns næststørste kirke, Vor Frue Kirke. Assens har også spændende butikker til en god shoppingtur.

Assens er også spændende for børn. Ved Assens Arena ligger den store udendørs legeplads Pulsen. Her kan hele familien boltre sig med bl.a. petanque, skaterbaner, krolf og rundbold. Besøg også minibyen med mere end 60 håndlavede huse, eller Assens Bowling Center der også har pool og airhockey. Har I benzin i blodet, vil I elske Strøjer Samlingen, der er Danmarks vildeste bilsamling. 100 drømmebiler, som har været ejet af kongefamilien, spillet hovedrollen i James Bond film, eller deltaget i løb.

Nogle af Fyns bedste fiskepladser ligger langs Lillebælt, bl.a. ved Helnæs fyr. Havørrederne her er store og mange. Et andet godt sted er Assens Næs Strand, hvor der også kan fiskes efter muslinger. Mølledammen i Haarby og Møllesøen syd for Vissenbjerg er begge familie- og handicapvenlige fiskesøer, hvor der må fiskes uden dagkort el. lign, husk blot det obligatoriske fisketegn. Fiskesøerne har udsigts- og fiskeplatforme til fri afbenyttelse.

Er I friske på en cykeltur, kan turen til den hyggelige gamle fiskerby Thorøhuse med stråtækte huse, smalle gyder og stræder og et idyllisk bymiljø anbefales. Kør langs vandet og få oplevelser for alle sanser. Fortsætter I ca. 4 km længere mod syd, kommer I til Sønderby Klint, der er dannet af aflejringer i istiden og ca. 30 m høj. Floraen byder på mange sjældne arter og er meget varieret, og klinten er et godt sted for sten- og ravsamlere. Foretrækker I at opleve egnen til fods, kan turen rundt om skovsøen i Assens og Krengerupskovene ved Glamsbjerg anbefales. I kan også bestige bjerge i Assens Kommune. Nyd freden og roen og den unikke udsigt fra Brændholt Bjerg, Frøbjerg Bavnehøj, Vissenbjergbakkerne og Jordløse Bakker. Da Fyn er Danmarks køkkenhave kan det på det varmeste anbefales, at I gør holdt på turen og køber de gode lokale råvarer hos nogle af de mange gårdbutikker.

I Vissenbjerg ligger Terrariet Reptile Zoo med en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr, padder, skorpioner, edderkopper og insekter. Hvis I tør, kan I træde ind i krybdyrenes og paddernes fantastiske verden og opleve nogle af verdens farligste og farverige dyr på tæt hold.

Er I mere til eksotiske fugle, er Danmarks Fugle Zoo lige noget for jer. Naturparken ligger midt i den fynske bondegårdsidyl ved Tommerup, og der er anlagt et handicapvenligt stisystem, så alle kan komme rundt i parken og opleve de 700 forskellige fugle fra hele verden. Heriblandt storke, strudse, papegøjer og ugler. Der er rig mulighed for at nyde den medbragte mad eller benytte et af parkens grillsteder. Papegøjecaféen har altid frisklavet kaffe med hjemmebag. Bagved caféens terrasse er der en god og udfordrende legeplads med klappedyr, og i infocentret viser biografen film om dyr og fugle.

Leje af sommerhus ved Aborg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus ved Aborg med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning ved Aborg har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus ved Aborg nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Aborg - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus ved Aborg. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie ved Aborg. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Aborg hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Aborg her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Aborg, et feriehus ved Aborg eller en feriebolig ved Aborg er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie ved Aborg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Aborg nu!

Vælg mellem 30 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Er omringet af campingplads
Assens
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 marts
Fremragende udsigt, direkte ud over vandet, med solnedgang. Tæt på by og skov
Assens
3 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Dejligt område.
Assens
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Der er ikke så meget liv i byen.
Assens
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 maj
Skønt, hyggeligt og stille område. Smukt opland.
Assens

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydfyn

    Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
    Sydfyn_Depositphotos_649072382_S
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S