Emne nr.: 121-71-1026
Emne nr.: 121-71-1026

Du kan roligt begynde at glæde dig til nogle dejlige dage sammen med familien i det sommerhus, du vælger. Ferien er noget ganske særligt, først og fremmest fordi at ingen af jer har travlt. Tværtimod har I masser af tid til hinanden - til at være sammen. Et sommerhus er den perfekte ramme, fordi I får hundrede procent frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

I din jagt på et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Efter at søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få gennemført bookingen. Det giver ingen mening at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Hele familien kan glæde sig til en dejlig ferie i uge 42. Det er altid spændende at komme til Fåborg, hvor der venter mange dejlige ferieoplevelser i lokalområdet.

Mængden af sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning for, hvor gode chancer du har for at få opfyldt dine ønsker til f.eks. indretning og beliggenhed. Her er du i de bedste hænder hos Feline Holidays, fordi vi altid giver dig det største udvalg og gør det nemt at søge mellem de forskellige sommerhuse, der er ledige i uge 42.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fåborg er et af de helt særlige ferieområder på Fyn. Her kan man både byde livet i byen og i den fredfyldte natur. Særligt populær er det afvekslende ferieområde hos familier med børn.

Et besøg i Faaborg Miniby er en sjov oplevelse. Den fine miniature udgave af byen er smukt udført.

I Horne ikke langt fra Faaborg ligger Fyns eneste rundkirke. Kirken stammer tilbage fra år 1100 og er absolut et besøg værd.

Særlig børnevenlig er Hesseløje Strand ved Faaborg. Vandet her er så lavt, at man selv med små børn kan slappe af og nyde en dag ved stranden.

Særligt idylliske er skovene Alleskoven og Pipstorn Skov ved Faaborg. Her kan man bl.a. se langdysser og bronzealder gravhøje.

Har I børn med på ferie i Faaborg, kan I glæde dem og jer selv med en udflugt til Frydenlund Fuglepark ved Tommerup. I den imponerende naturpark lever mere end 700 fugle, og parken har fine stier, så man nemt kan komme rundt.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 26 sommerhuse