Emne nr.: 090-48487
Emne nr.: 090-48487

Må ferien godt være noget mere end I er vant til i dagligdagen? Så lej et sommerhus med luksusfaciliteter. Her er I garanteret jeres egen private pool, hvor I kan tage dagens svømmetag, lige når det passer jer. Sommerhusene med luksusfaciliteter kan i nogle tilfælde også indeholde spa, sauna eller et aktivitetsrum - så kig godt efter, når I er på udkig efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie.

Før I ved af det, er det ferietid. Book et sommerhus med luksusindretning allerede i dag og glæd jer til en afslappende ferie med jeres egen swimming pool. Når I får overstået bookingen i god tid, får I det største udvalg at vælge blandt. Hvem vil ikke gerne præsenteres for flest mulige sommerhuse, når det gælder den ekstraordinære luksusferie?

Vælg et sommerhus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i nærområdet, som bare venter på at blive udforsket.

Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver overstået. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen, for andre end du kan være ved at søge samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Må ferien gerne være en blanding af oplevelser i by, afslapning og leg ved vandet, spændende seværdigheder og idylliske landskaber, så er Fåborg et godt valg.

I skovene ved Faaborg finder man en helt unik flora og fauna. Tager man til Dyreborg Skov kan man desuden se en stor bestand af dådyr. Lige noget for familiens yngste.

I Horne ikke langt fra Faaborg ligger Fyns eneste rundkirke. Kirken stammer tilbage fra år 1100 og er absolut et besøg værd.

Faaborg Arrest er en del af Faaborg Museum. Besøg arresten og få et indblik i middelalderens strafudmåling.

Kunstinteresserede må ikke gå glip af et besøg på Faaborg Museum for Fynsk Malerkunst. Her kan man opleve fantastiske malerier og skulpturer af fynske kunstnere.

Den Voigtske Gaard i Faaborg er virkelig et besøg værd. Den smukt renoveret købmandsgård er fra 1700-tallet.

Blot 3 km nord for Faaborg ligger det idylliske område Svanninge med udsigtspunktet Svanninge Bakker. Herfra får man den mest bjergtagende udsigt over Lillebælt.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 12 sommerhuse