Gorilla Park
Rødmevej 45
5771 Stenstrup
+4529167475
Vælg mellem 19 sommerhuse

Klatring, sjov og spænding for hele familien

Det er sjovt, det er vildt og der er oplevelser for alle aldre! Slip din indre gorilla fri og bevæg dig sikkert rundt i trætoppene. Mærk suset i maven, når du vover dig over vaklende gyngebroer, cykler mellem træer eller nyder udsigten, mens du flyver gennem luften på en af Gorilla Parks mange svævebaner. De modigste kan svinge sig ind i et stort net i bedste Tarzan-stil eller hoppe ned fra platforme højt oppe i træerne.

Over 100 forhindringer i trætopbanerne

Gorilla park er en helt fantastisk fællesoplevelse, du sent vil glemme. Der er over 100 sjove klatreudfordringer spændt op mellem træerne fordelt over 8 klatrebaner med udfordringer for enhver. Klatreparkerne i Svendborg og Vejle sikrer at alle kan få en fantastisk oplevelse uanset størrelse på vovemodet. Der er nemlig klatrebaner på alle niveauer fra 1-26 meters højde, så både børn (fra 4 år) og voksne kan blive udfordret.

Oplev glæden ved at klatre

Når du besøger Gorilla Park, træder de fleste ud i uvante rammer. Her kan I være sammen på en ny og aktiv måde. I kan udforske de betagende omgivelser, og få hinanden igennem klatreparkens baner og forhindringer. Hep på hinanden, og oplev en fantastisk holdånd og glæde i takt med jeres tur gennem klatreparken.

Ud over at sikkerheden er i top, garanterer Gorilla Park frisk luft, motion og dejligt fællesskab. Læs mere på gorillapark.dk

Booking anbefales

Spar penge og book online på gorillapark.dk

Gorilla Park Svendborg & Vejle

Svendborg: Rødmevej 45, 5771 Stenstrup
Vejle: Helligkildevej 60, 7100 Vejle

Vælg mellem 19 sommerhuse

Andre artikler om Svendborg

  • Sommerhus Svendborg

    Svendborg er en herlig destination for en ferie i det sydfynske. Byens udbud af faciliteter, samt områdets mangeartede attraktioner, danner sammen med dejlig natur rammerne for en vellykket ferie for hele familien.
    Svendborg_121-71-6013